Barbatii pi*dificati si femeile cu p*la (2)

Barbatii pi*dificati si femeile cu p*la.

Pentru prima parte a articolului, intrati aici

Cine ne învață curajul?
Tu! Pe tine!
El a suferit o data ca niciodata. Tragedie mare, sfârșitul lumii, nu se arata, dar se ascunde într-o sută de femei/vaginuri, dar n-au niciuna ochii ei. Fără față, fără nume, femeile astea au doar trup, două picioare și puls. El e mort. Și el mai întâlneste o femeie mișto. Femei cu p*lă. Dar lui ii e prea frică și fuge. Tu ai p*lă si rămâi, dar doar un pic. Știi că vei renunța la p*lă când el nu va mai fi femeie.Este absurd să-ți proiectezi toate dorințele si nevoile tale pe umerii altei persoane.

 Candva, nu demult, in epoca de piatră, barbatul era bărbat si femeia era femeie.
Mai știe cineva ce este integritatea? Verticalitatea? Dar însemnătatea cuvântului dat?
Prea puțin.

Primează interesele personale: din punctul A, in punctul B, pe distanțe scurte daca se poate.

Anunt pentru necunoscatori (pentru ca da, citesc si barbatii am aflat) : pi*da costa! Si nu vorbesc despre prostitutie aici, 

Te poate costa viata, timp, atentie, rabdare, afectiune, uneori chiar toate astea la un loc, cu o singura conditie: trebuie sa fie reale!
Proiecțiile si proiectele pe termen lung sunt de c*cat. La fel si angajamentele.
Numai unul și le asumă, iar celălalt își trăiește viața.
Unul e ca și mort, celălalt mai speră chiar dacă simte cum viața lui pute. Speră și știe ca mai există ceva ce n-a încercat încă. Come on!
Atâtea texte si citate motivaționale! Nu te-ai săturat sa salvezi citate din “feisbuc” și să le postezi în speranța ca cineva (el/ea) le va vedea?
Si ce crezi ca se întâmplă după ce-ți da seen? Ca leșina de emoție si de asta nu răspunde? 

Iti va scrie sau te va suna, peste cateva zile sau saptamani. Tortionarul intotdeuna revine la o prada usoara. Dat tu? Tu vrei sa fii fericita?
BĂI FEMEIE, FII BĂRBATĂ !

Vrei sa simtă si el durerea, angoasa si neputința ta? Învață cum e să te doară-n pulă. Dă-i cu HATE, da-i cu IGNORE.
Funcționează.
Aruncă-i căcatul înapoi.
Unde sunt bărbații noștri si ce-ați făcut cu ei?!
I-am cautat, i-am cunoscut, am iesit, i-am ascultat, le-am vorbit… Am ascultat, am luat notite si am invatat. O sa va povestesc despre asta data viitoare. 🙂

Autor text: Teia

Sursa Foto: Arhiva Asterya

Pentru Asterya.ro Teia a mai scris: Barbatii pi*dificati si femeile cu p*la! (I), Degeaba esti frumoasa, daca esti si desteapta! Esti bine!  si Azi ai invatat sa iubesti!

Pe Teia o puteti gasi acum pe Intagram aici.

Ai ceva de spus?  #SpeakYourMind Si textul tau poate fi aici! Trimite-mi gandurile, experientele si cunostintele tale aici.

#ZilecuTeia

Comentarii