Beauty news de la Herbagen: duo imbatabil pentru un păr sănătos

Beauty News #Stelutelor: Herbagen a lansat de curand o gama noua de produse, iar eu am primt spre testare un duo imbatabil pentru un păr sănătos: mască și ser cu miere BIO.

Prima îți oferă un păr mătăsos, iar serul te ajută să previi ruperea firelor de păr și să stimulezi creșterea foliculelor noi. Avand un par fin, si fragil, expus la soare, factori de mediu și poluare, părul meu nu are decât de câștigat in urma acestui tratament, pentru ca mierea îl poate ajuta să își recapete luciul și sănătatea.

Mierea este incredibil de sănătoasă pentru păr: având un efect emolient, ea ”sigilează” hidratarea la nivelul foliculului și astfel reduce ruperea, principala cauză a unui ritm redus de creștere. Integrată în rutina de îngrijire a podoabei tale capilare, mierea stimulează atât creșterea firelor noi de păr, cât și creșterea foliculilor ”adormiți”.

Miere BIO, ulei de macadamia și agenți de hidratare testați clinic: acestea sunt ingredientele din Masca de păr cu miere BIO de la Herbagen.

Masca de păr cu miere de albine are un puternic efect hidratant și reparator, acționând prin închiderea cuticulelor firelor de păr. Acestea devin netede, lucioase și ușor de pieptănat, fără a se electriza. Înlocuiește cu succes balsamul, hidratând și reparând părul în profunzime.

Mod de utilizare: se întinde pe părul umed, curat, după șamponare, prin masare ușoară, lăsând să se acționeze câteva minute. Se clătește cu apă din abundență.

Cantitate: 100 gr. Nu conține parabeni, parafine.

Serul tonic cu miere BIO acționează indiferent de tipul de hormoni printr-un mecanism de activare a celulelor de rezervă existente în piele. Astfel el poate fi utilizat atât de doamne, cât și de domnii care vor să își recapete sănătatea și densitatea podoabei capilare. Serul te ajută să-ti revitalizezi podoaba capilară în doar trei luni: combinând efectele naturale ale mierii cu extracte active din Scutellaria baicalensis și muguri de soia și grâu, serul se aplică de 2 ori pe săptămână. Rezultatele dupa 3 luni: creșterea densității cu 59% și reducerea pierderii firelor de păr cu 60%.

Mecanism nou unisex – rezultate de revitalizare a structurii părului în numai trei luni – activează celulele stem

Serul tonic pentru păr cu miere de albine este o combinație cu efect sinergic de trei plante: Scutellaria baicalensis, germeni de soia și grâu, izopentyldiol, sorbitol și miere de albine BIO.

  • Stimulează creșterea părului
  • Previne căderea firelor de păr
  • Crește densitatea părului
  • Oferă un aspect mai tânăr și sănătos părului
  • Îmbunătățește netezimea firelor prin închiderea cuticulelor

Testele clinice pe ambele sexe au demonstrate eficacitatea extractului de trei plante care în numai trei luni de utilizare contribuie la creșterea densității părului cu 59% și reducerea pierderii firelor cu 60%.

  • Scutellaria baicalensis: sursă de baicalin, molecula activă ce protejează împotriva stresului oxidativ, activează celulele stem, întârzie îmbătrânirea, reduce pierderea, îmbunătățind în mod semnificativ cantitatea și calitatea firelor de păr, crește raportul A/T, activând foliculii telogeni și extinzând faza anagenă.
  • Muguri de soia și grâu ce activează metabolismul, intensificând proliferarea celulară.

Mod de utilizare: se pulverizează părul curat, umed sau uscat, insistând la rădăcină. Se masează ușor scalpul apoi se acoperă cu un prosop. Se lasă să acționeze 10-15 minute. Nu se clătește. Se repetă operația de 2 ori pe săptămână pe părul curat.

Prezentare: flacon 50 ml.

Mugurii de soia și de grâu din serul tonic conțin vitaminele B1, B2, B3 și B6. Odată asimilate de scalp, ele stimulează circulația sângelui și duc la formarea de celule și țesuturi noi. 

Gama cu miere de albine BIO mai contine o crema de zi si una de noapte care previn aparitia petelor, iritatiilor, uscarea pielii, asigurand hidratarea si elasticitatea optima.

Daca vrei sa vezi de ce si cum imi realizez tratamentul acesta acasa, apasa play 🙂

Ti-a placut acest articol? Lasa un comentariu in rubrica de mai jos, parearea ta este foarte importanta pentru mine Pentru mai multe informatii, sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe canalele mele de comunicare:

YouTube: Asterya

Facebook : Asterya

Instagram: Stela Ciciu

Comentarii