Copper’s Pub – the place to be

Astazi  nu o sa va povestesc despre machiaj, despre produse noi de infrumusetare, nici despre tratamente minune sau ultimele tendinte! Azi vreau sa va povestesc  despre oamenii frumosi din viata mea si cum i-am cunoscut. Azi vreau sa va vorbesc despre Tudor.

Tudor Dumitrascu

L-am cunoscut in urma cu cativa ani pe platourile de filmare! Prima impresie: un dur, exigent, atent la detalii, ca un arici uneori as putea spune. Am lucrat impreuna pentru multe id-uri de post, reclame, proiecte mari si mici , iar implicarea lui a ramas intotdeauna aceeasi. Este un perfectionist in ceea ce face si poate de aceea este si atat de exigent. Nu spun asta pentru ca mi-ar fi fost teama ca serviciile mele nu s-ar fi ridicat la standardele lui, nici vorba…sa zicem ca parea a fi o persoana mai dificila, inabordabila cumva…Acum cand ma gandesc la asta, parca  ma bufneste rasul pentru ca nu puteam fi mai departe de realitate de atat.

Cand am auzit ca s-a despartit de televiziune am fost socata si  nu exagerez cu nimic. Parea ca asta este vocatia lui in viata si acum vrea sa renunte?  Sa deschida un business care nu avea nici o legatura cu ce facuse el pana atunci: un pub mai exact, dar nu orice pub : Copper’s Pub.

THE PLACE TO BE

Am ajuns in locatie pentru prima data in urma cu un an pentru o filare si mi-a placut locul, am revenit pentru o piesa de teatru si m-a cucerit! Cand a venit momentul sa facem un video de prezentare pentru un eveniment, eram deja clienta fidela, familiarizata cu locul, aproape ca puteam fi confundata cu decorul. Copper’s Pub este un loc in care ma  simt in largul meu , iar atentia la detalii se vede in tot ceea ce fac toti cei implicati, un  ambient relaxat, boem, dar modern in acelasi timp.

5 6 copper's-pub

Cu trei baruri, o terasă spectaculoasă și cu cele mai tari evenimente, de la concerte live cu trupe autohtone si jam sessions, până la spectacole saptamanale de jazz , Copper’s Pub nu te lasă să te plictisești nicio secundă! Fie ca vii sa mananci ceva bun, sa bei o cafea pe terasa, sa vezi o piesa de teatru, sa asculti jazz sau pur si simplu vrei sa evadezi din cotidian aici te vei simti  mai bine ca acasa si chiar  poti avea o interactiune libera si foarte apropiata cu artistii care urca pe scena.

Dar asta nu e tot, pana si locatia in sine are o poveste frumoasa: un conac boieresc superb vechi de 109 ani,  aflat pe Hristo Botev 25, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului vechi, iar la doar doua case distanta exista o cladire din 1791. Vis-a-vis este casa celebrului doctor Paulescu, inventatorul insulinei,

Sa va povestesc si despre mancare? Cred ca mai bine las imaginile sa vorbeasca:supa caraibean cotlet de vite carpacio de vita burger blue cheese

 

Recomand intotdeauana Copper’s Pub cu caldura!

Tudor, ma bucur ca te-am cunoscut!

 

 

Comentarii