4 lucruri de care să ții cont când vrei să-ți schimbi fondul de ten

V-ați gândit vreodată cât de frumos ar fi să vă puteți alege fondul de ten cu ușurință? Din atâtea produse la care vedeți reclame zilnic, cu fetele alea cu fețe perfecte de pe Instagram și dacă vă mai gândiți și la oferta de pe piață care este atât de variată încât uneori devine dificilă alegerea unui singur produs, parcă deja vă piere tot cheful, nu-i așa?
No need to Panic! Eu sunt aici pentru voi și vă voi face alegerea fondului de ten mai ușoară!
fondul de ten

Hai să o luăm ușurel! Care sunt lucrurile de care trebuie să țineți cont când vreți să vă schimbați fondul de ten? Achiziționarea unui fond de ten potrivit presupune atenție la câteva caracteristici pe care acesta ar trebui sa îndeplinească.
Haideți să vedem împreună în cele ce urmează cum să faceți această alegere mai ușor.

 1. Primul lucru pe care trebuie să îl identificați este ce tip de ten aveți.
  El poate fi normal, uscat, combinat/mixt, gras, matur, acneic.
 2. Prețul!  Acesta ar putea fi cu ușurință trecut și la punctul 1. Bugetul de care dispuneți când doriți să vă schimbați fondul de ten este foarte important. Un lucru esențial trebuie să rețineți totuși: fondul de ten nu trebuie să fie neapărat scump ca să fie și bun! Reciproca este valabilă .
 3. După identificarea tipului de ten, următorul pas este alegerea texturii fondului de ten care poate fi fluida, cremoasă, compactă, mousse (spumă)…
 4. Ce caracteristici doriți ca fondul de ten să îndeplinească este un alt lucru la care ar trebui să vă gândiți când vreți să achiziționați un nou fond de ten:
 •  să aibe o putere mare de acoperire, dar să nu încarce pielea (efect de masca)
 •  să fie hidratant, delicat cu pielea noastră
 •  să aibe factor de protecție (Spf)
 •  să fie rezistent
 •  și bineînțeles nuanța fondului de ten să fie cea potrivită…

Credeți că sunt prea multe lucruri de care trebuie să țineți cont pentru un singur produs?

De multe ori „m-am lovit” de situații în care clientele îmi spuneau cu nonșalantă că ele nu folosesc niciodată fond de ten pentru că nu le place ca pielea lor să arate ca o masca!

Deși au trecut aproape 10 ani de când am fost la o lansare de produse in magazinul Douglas din Mall Băneasa unde am avut ocazia să încerc noul fond de ten Match Perfection de la Rimmel London, vreau să vă spun că pe mine una, m-a convins și îl recomand în continuare.

Ce am aflat atunci despre el? Citește în rândurile de mai jos:

Creat după noua tehnologie Advanced Smart Tone acesta se adaptează perfect texturii și nuanței tenului dumneavoastră, are o mare putere de acoperire, iar datorită complexului Sapphire Radiance pielea devine mai strălucitoare și luminoasă pe parcursul întregii zile.
Are o textură atât de fină încât este nedetectabil, invizibil chiar as putea spune chiar si la lumină puternică, rezistă până la finalul zilei, nu se creează pete și nu ai nevoie de retușuri!

Match Perfection are factor de protecție 18 și era atunci disponibil în șase nuanțe și la un preț foarte atractiv: 39lei
Fondul de ten este singurul produs la care nu aș renunța niciodată în momentul în care realizez un machiaj pentru că un „must have”, un accesoriu de nelipsit din trusa noastra de înfrumusețare, este ca o „hăinuță” pentru ten, mai ales iarna: așa cum îmbrăcam mai multe haine pentru a ne proteja pielea de frig, la fel și fondul de ten ne „îmbracă” pielea și o protejează de factorii de mediu.

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un comentariu în rubrica de mai jos.
Părerea ta este foarte importantă pentru mine. Pentru mai multe sfaturi și trucuri dar și ce mai fac atunci când nu filmez sau machiez mă poți găsi și pe rețelele de socializare.

Facebook : Asterya & Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu
Sursa foto: Rimmel London 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *