5 articole pentru retusul machiajului pe care ar trebui sa le aveti in geanta

Ca make-up artist nu sunt in dificultate cand trebuie sa aleg ce produse pentru retusul machiajului de peste zi ar fi necesare sa  am in geanta…. pentru ca mereu sunt situatii de „urgenta” si sincer singurul lucru care imi lipseste este ordinea!

Sunt mereu tentata sa car dupa mine toata casa, chiar si in zilele libere cand nu sunt nevoita sa am trusa de machiaj la purtator!

Cu ceva vreme in urma va povesteam intr-un alt articol de-al meu despre produsele si accesoriile de infrumusetare pe care le avem in arsenalul nostru acasa, in Dulapul fermecat
Ei bine cand vine vorba de machiaj sj retusul lui de peste zi, lucrurile ar trebui sa fie mult mai simple!!!
So here goes:
1. Servetele uscate pe care le veti folosi prin tapotare usoara pentru a indeparta excesul de sebum.
2. Betisoare de bumbac pentru a estompa machiajul ochilor (uneori fardurile se mai “adună” în pliul pleoapei)

3. Pornind de la principiul că machiajul complet a fost realizat acasă, puteți elimina din portfardul pe care sunt convinsă că îl aveți zilnic în geantă fondul de ten și rimelul, dar pentru retușul bazei de machiaj veți avea nevoie de o pudră. Eu v-o recomand pe cea compactă, e mult mai ușor de transportat, ocupă mai puțin spațiu și nu există riscul de a se împrăștia prin geantă.

 4. Un blush natural, cu nuanță caldă, roz, corai sau piersică este un must have, pentru că de-a lungul zilei avem tendința de a pune mâna pe față și, oricât de rezistentă ar fi baza de machiaj… you can never tell…velvet-blush-fard-obraz-300x221

  1. Și, bineînțeles, ultimul, dar nu cel din urmă: un ruj de buze sau un gloss!

glow-up-pink-146x300 lipstick-300x279Sursa foto: http://catincaroman.tienda.ro/?p=752

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *