Baz burgaventura: it’s time for some dirty love ;)

Ti-e foame? Bine! Si mie!

Ti-e pofta? Eu ce sa ma zic?baz stela
Îmi place sa ma regăsesc din ce in ce mai des, fie ca plec intr-o noua aventura, reala sau virtuală dar din ce in ce mai des culinara…
Daca foarte multe femei își doresc sa iubească si sa fie iubite, sa avanseze in cariera, sa plece intr-o vacanta, sa dea jos acele 3 kg, etc eu imi doresc sa mănânc si sa nu ma ingras.

Da, recunosc, mi-a plăcut mâncarea de mica si daca exista ceva ce nu suport, este sa RABD DE FOAME. Nici nu s-a pus problema vreodată sa tin o dieta! Numai gândul ma înfricoșează. Pentru ca pot! Da, pot!
Pot sa manac acum dar si peste jumătate de ora iar si iar si iar…ce sa mai, sunt o mare pofticioasa.
In ultima mea aventura am descoperit o burgerie in Constanta si cum nu puteam sa tin asta doar pentru mine, m-am simțit obligată sa va aduc si vouă la cunostinta.  Hei! Ia stai așa! Cine a spus ca fetele nu mănâncă burgeri? Baz burgherieBaz burgers constantaSituată in centrul vechi al orașului meu natal eh… #lavitaestella in Constanta… pe strada Vasile Alecsandri 7, la Lupoaica, este foarte ușor de reperat.

Baz dirty love
Este suficient sa încerci doar o data un burger decandent de delicios: “Dirty LOVE , imi cam lasa gura apa, senzația este ca un curcubeu pe cerul gurii, ce sa mai… ca un lung și binemeritat #foodgasm. V-ați prins, nu? E favoritul meu 😋

Baz bazalicious Pe lista preferințelor mele, locul 2: Bazalicious! Bun de chiar te tot “lingi pe degete”. Și lista poate continua:

Baz burgersbaz fries baz dessertPe locul 3 : restul preparatelor din meniu pe care am uitat sa le mentionez!

Bon appétit!

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Stiai ca ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu
Sursa foto: BAZ Bistro&burgers Constanta

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *