Beauty news de la Herbagen

duo par sanatos

Beauty News #Steluțelor: Herbagen a lansat de curând o gamă nouă de produse, iar eu am primit spre testare, un duo imbatabil pentru un păr sănătos: mască și ser cu miere BIO.

Masca îți oferă un păr mătăsos, iar serul te ajută să previi ruperea firelor de păr și să stimulezi creșterea foliculelor noi. Având un par fin, și fragil, expus la soare, factori de mediu și poluare, părul meu nu are decât de câștigat în urma acestui tratament, pentru că mierea îl poate ajuta să își recapete luciul și sănătatea.

Mierea este incredibil de sănătoasă pentru păr: având un efect emolient, ea ”sigilează” hidratarea la nivelul foliculului și astfel reduce ruperea, principala cauză a unui ritm redus de creștere. Integrată în rutina de îngrijire a podoabei tale capilare, mierea stimulează atât creșterea firelor noi de păr, cât și creșterea foliculilor ”adormiți”.

masca de par herbagen

Miere BIO, ulei de macadamia și agenți de hidratare testați clinic: acestea sunt ingredientele din Masca de păr cu miere BIO de la Herbagen.

Masca de păr cu miere de albine are un puternic efect hidratant și reparator, acționând prin închiderea cuticulelor firelor de păr. Acestea devin netede, lucioase și ușor de pieptănat, fără a se electriza. Înlocuiește cu succes balsamul, hidratând și reparând părul în profunzime.

Mod de utilizare: se întinde pe părul umed, curat, după șamponare, prin masare ușoară și se lasă să acționeze câteva minute. Se clătește cu apă din abundență.

Cantitate: 100 gr. Nu conține parabeni, parafine.

ser tratament herbagen

Serul tonic cu miere BIO acționează indiferent de tipul de hormoni printr-un mecanism de activare a celulelor de rezervă existente în piele. Astfel el poate fi utilizat atât de doamne, cât și de domnii care vor să își recapete sănătatea și densitatea podoabei capilare. Serul te ajută să-ti revitalizezi podoaba capilară în doar trei luni: combinând efectele naturale ale mierii cu extracte active din Scutellaria baicalensis și muguri de soia și grâu, serul se aplică de 2 ori pe săptămână. Rezultatele după 3 luni: creșterea densității cu 59% și reducerea pierderii firelor de păr cu 60%.

Mecanism nou unisex – rezultate de revitalizare a structurii părului în numai trei luni – activează celulele stem.

Serul tonic pentru păr cu miere de albine este o combinație cu efect sinergic de trei plante: Scutellaria baicalensis, germeni de soia și grâu, izopentyldiol, sorbitol și miere de albine BIO.

  • Stimulează creșterea părului
  • Previne căderea firelor de păr
  • Crește densitatea părului
  • Oferă un aspect mai tânăr și sănătos părului
  • Îmbunătățește netezimea firelor prin închiderea cuticulelor

Testele clinice pe ambele sexe au demonstrate eficacitatea extractului de trei plante care în numai trei luni de utilizare contribuie la creșterea densității părului cu 59% și reducerea pierderii firelor cu 60%.

  • Scutellaria baicalensis: sursă de baicalin, molecula activă ce protejează împotriva stresului oxidativ, activează celulele stem, întârzie îmbătrânirea, reduce pierderea, îmbunătățind în mod semnificativ cantitatea și calitatea firelor de păr, crește raportul A/T, activând foliculii telogeni și extinzând faza anagenă.
  • Muguri de soia și grâu ce activează metabolismul, intensificând proliferarea celulară.

Mod de utilizare: se pulverizează pe părul curat, umed sau uscat, insistând la rădăcină. Se masează ușor scalpul apoi se acoperă cu un prosop. Se lasă să acționeze 10-15 minute. Nu se clătește. Se repetă operația de 2 ori pe săptămână pe părul curat.

Prezentare: flacon 50 ml.

beauty news herbagen

Mugurii de soia și de grâu din serul tonic conțin vitaminele B1, B2, B3 și B6. Odată asimilate de scalp, ele stimulează circulația sângelui și duc la formarea de celule și țesuturi noi. 

Gama cu miere de albine BIO mai conține o crema de zi și una de noapte care previn apariția petelor, iritațiilor, uscarea pielii, asigurând hidratarea și elasticitatea optimă.

Dacă vrei să vezi de ce și cum îmi realizez tratamentul acesta acasă, apasă play 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Lasă un comentariu în rubrica de mai jos, părerea ta este foarte importantă pentru mine. Pentru mai multe informații, sfaturi și trucuri mă poți găsi și pe canalele mele de comunicare:

YouTube: Asterya

Facebook : Asterya

Instagram: Stela Ciciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *