CND a lansat lacurile semi-permanente în doi pași, Shellac Luxe

cnd shellac luxe

CND a lansat lacurile semi-permanente în doi pași, Shellac Luxe

The New Speed of Fashion. CND ™ Shellac Luxe ™

CND shellac luxe

Într-o societate în care totul se întâmplă cu viteza luminii, în care timpul este o resursă extrem de prețioasă, CND vine cu o soluție pentru o manichiură perfectă într-un timp extrem de scurt – CND Shellac Luxe – lacurile semi-permanente în doar două etape și timp de îndepartare de doar 60 secunde!CND shellac luxe oja

Conform tehnologiei, produsul oferă cel mai rapid serviciu de gel polish și a fost dezvoltat pentru toți cei care doresc atât unghii puternice și sănătoase dar și durabilitatea și strălucirea lacurilor tradiționale Shellac ™ CND, în cel mai scurt timp posibil.

Primul pas al CND ™ Shellac Luxe ™ este culoarea care are baza adezivă integrată, urmată de un strat de top coat ce sigilează culoarea și conferă o strălucire de diamant. Noua pensulă este mult îmbunătățită, având peste 200 de fire și permite o aplicare ușoara, uniformă și precisă.

Produsul are aceleași caracteristici ca și CND Shellac ™: timp de purtabilitate de 14+ zile și este apoi îndepartat în salon. Dar, noua tehnologie este mult îmbunătățită și, mulțumită unor micropori unici, noul CND ™ Shellac Luxe ™ se îndepărtează rapid (împachetarea și îndepărtarea lacului durează acum doar 60 secunde!). În plus, mulțumită naturii poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil ™ sau Rescue RXx, penetrează placa unghiei, tratând în profuzime.

O altă particularitate a CND ™ Shellac Luxe ™ este designul elegant al sticlei, care acum are 12.5 ml.

Despre lansarea noului produs, CND™ Co-Founder & Style Director, Jan Arnold, declară: „La CND, întotdeauna lucrăm la îmbunătățirea vitezei și calității serviciilor noastre. Noua tehnologie CND ™ Shellac Luxe ™ este o o revoluție în domeniu. Este un serviciu premium pe care atât profesioniștii cât și clienții le caută: servicii mai rapide și tratamente de îndepărtare mai blânde”.

CND ™ Shellac Luxe ™ a avut lansarea oficială în Romania săptămâna trecută în cadrul evenimentului anual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line România. La evemiment a fost prezentă și Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer.

CND shellac luxe oja semi

Punctele cheie ale CND ™ Shellac Luxe ™:

– Aplicare de 10 ori mai rapidă – baza este integrată în culoare

– Durabilitate și strălucire 14 zile+

– Extrem de ușor de îndepărtat în doar 60 de secunde, fără ca unghia să fie agresată

– Salonul salvează 15 minute / aplicare în comparație cu un sistem similar

– Selecție premium de culori – 65 de nuanțe dintre care 15 se regăsesc exclusiv în colectia CND ™ Shellac Luxe ™

CND shellac luxe topline

Colecția CND ™ Shellac Luxe ™ este disponibilă în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.

Eveniment: Yolo Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *