search expand

Copper’s Pub – the place to be

Copper’s Pub

Copper’s Pub – the place to be

Ast[zi  nu o sa vă povestesc despre machiaj, despre produse noi de înfrumusețare, nici despre tratamente minune sau ultimele tendințe! Azi vreau să vă povestesc despre oamenii frumoși din viața mea și cum i-am cunoscut. Azi vreau să vă vorbesc despre Tudor.

Tudor Dumitrascu

L-am cunoscut în urmă cu câțiva ani pe platourile de filmare! Prima impresie: un dur, exigent, atent la detalii, ca un arici uneori aș putea spune. Am lucrat împreună pentru multe id-uri de post, reclame, proiecte mari si mici , iar implicarea lui a rămas întotdeauna aceeași. Este un perfecționist in ceea ce face si poate de aceea este si atât de exigent. Nu spun asta pentru ca mi-ar fi fost teama ca serviciile mele nu s-ar fi ridicat la standardele lui, nici vorba…sa zicem ca părea a fi o persoana mai dificilă, inabordabila cumva…Acum când mă gândesc la asta, parca  mă bufnește râsul pentru ca nu puteam fi mai departe de realitate de atât.

Când am auzit ca s-a despărțit de televiziune am fost șocată și nu exagerez cu nimic. Părea ca asta este vocația lui in viată si acum vrea sa renunțe?  Sa deschidă un business care nu avea nici o legătură cu ce făcuse el pana atunci: un Pub mai exact, dar nu orice Pub : Copper’s Pub.

Copper's Pub

Am ajuns in locație pentru prima dată in urma cu un an pentru o filare si mi-a plăcut locul, am revenit pentru o piesa de teatru si m-a cucerit! Când a venit momentul sa facem un video de prezentare pentru un eveniment, eram deja clienta fidela, familiarizata cu locul, aproape ca puteam fi confundata cu decorul. Copper’s Pub este un loc in care mă  simt in largul meu , iar atenția la detalii se vede in tot ceea ce fac toți cei implicați, un  ambient relaxat, boem, dar modern in același timp.

5 6 copper's-pub

Cu trei baruri, o terasă spectaculoasă și cu cele mai tari evenimente, de la concerte live cu trupe autohtone si jam sessions, până la spectacole săptămânale de jazz , Copper’s Pub nu te lasă să te plictisești nicio secundă! Fie ca vii sa mănânci ceva bun, sa bei o cafea pe terasa, sa vezi o piesa de teatru, sa asculți jazz sau pur si simplu vrei sa evadezi din cotidian aici te vei simți  mai bine ca acasă si chiar  poți avea o interacțiune libera si foarte apropiata cu artiștii care urca pe scena.

Dar asta nu e tot, pana si locația in sine are o poveste frumoasa: un conac boieresc superb vechi de 109 ani,  aflat pe Hristo Botev 25, una dintre cele mai vechi străzi ale orașului vechi, iar la doar doua case distanta exista o clădire din 1791. Vis-a-vis este casa celebrului doctor Paulescu, inventatorul insulinei.

Sa va povestesc si despre mâncare? Cred ca mai bine las imaginile sa vorbească:

supa caraibean cotlet de vitecarpacio de vita burger blue cheese

 

Recomand întotdeauna Copper’s Pub cu căldură!
Tudor, mă bucur că te-am cunoscut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *