Cum să arăți WOW la un eveniment in 5 pasi

Stela Ciciu

Cand vine vorba despre frumusețe si ritualurile zilnice pe care le avem in încercarea de a obține acel efect wow…ar părea ca ne pregătim pentru in eveniment special…cel puțin in teorie!

Însă in realitatea cotidiană sunt sunt sigura ca uneori un fond de ten si mascara, cu parul prins intr-o coada este maximul de efort pe il depunem pentru înfrumusețare! Si nu este nimic greșit in asta! Din contra…face ca pregătirea pentru un eveniment mai special…cu mult mai deosebita, chiar dacă nivelul de stres va creste cu siguranța!

 

Don’t panic! Vreți sa aveți o apariție impecabila la următorul eveniment la care sunteți invitate? Iată ce trebuie sa faceți:

1.Pregătirea tenului

Înainte de a va gândi la vestimentatie, coafura si machiaj pregătirea tenului trebuie sa fie o prioritate pentru ca nici un iluminator nu poate reda strălucirea naturală a tenului iar un fond de ten nu va rezista pe o piele deshidratata! Va recomand sa realizați o exfoliere cu o seara înainte urmată de aplicarea unei măști hidratante si ulterior serul si cremele de îngrijire!

 2.Tenul Chiar dacă la evenimentul nu este cu dress code red carpet totuși sunt șanse destul de mari sa faceți câteva fotografii! Aveți in vedere sa aplicați un produs de îngrijire cu efect de matifiere înainte de fondul de ten pentru evita aspectul acela nedorit de luciu cauzat de un exces de sebum in locul unui ten luminos in mod natural.

3.Unghiile

Un alt aspect important de luat in calcul pentru obținerea unui Look de invidiat este manichiura…oja sărită de pe unghii si cuticulele neîngrijite nu-si au locul aici!

4.Rujul ultra super rezistent la transfer este un „must”… nu va doriți ca pe parcursul serii sa ramaneti cu doar câteva rămășițe din ce ați aplicat inițial! Pentru a face orice ruj sa reziste mai mult baza este foarte importantă: aplicați fond de ten si pudra pe buze înainte de aplicare rujului pentru a neutraliza ușor culoarea lor naturală. După aplicarea rujului presați ușor un șervețel uscat pe buze pentru a îndepărta excesul de produs!

5.Si sa nu uitam de gene!

Chiar dacă folosiți un ondulator de gene in mod obișnuit, stiați ca orice machiaj indiferent de cât de bine este realizat va fi pus in valoare de o pereche de gene false?

Acest articol a fost preluat aici: kfetele.ro , eva.ro , stirisociale.ropress-mania.ro

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *