DETOX SPA – cu ajutorul aparatului Ion Cleanse

Acest aparat este foarte util in actiunea de detoxifiere ajutand la cresterea sistemului imunitar. Actiunea sa este data de electroliza sarii dizolvate in apa care genereaza un flux de ioni pozitivi si negativi care atrag sau se ataseaza pe particulele toxice si accelereaza procesul natural de detoxifiere.
In timp ce pacientul sta asezat comod pe scaun cu piciorele in apa calduta corpul se detoxifica. Generatorul de ioni pozitivi si negativi este bobina care creeaza electroliza la nivelul apei.
DetoxSpa sprijina organele responsabile cu detoxifierea organismului, ficatul si rinichii, in procesul de detoxifiere.
Efecte:
– Detoxifierea accentuata a organismului
– Reducerea cantitatii de toxine din corp
– Activarea functiilor metabolice si circulatorii
– Imbunatatirea functiilor ficatului si rinichilor
– Intarirea sistemului imunitar
– Reducerea starilor de insomnie pana la disparitie
– Reducerea durerilor, inlamarilor, edemelor si aglomerarilor toxice cronice.
Durata de tratament este de 30 de minute pentru adulti, 15 minute pentru copiii intre 5 si 15 ani si 10 minute pentru copiii sub 5 ani.
Tratamentul nu este recomandat daca persoana se afla sub controlul medical: implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice, epsisoade epileptice sau psihotice, sarcina, transplant renal, persoane aflate in tratament de chimioterapie sau radioterapie, diabet, persoane cu rani deschise la nivelul talpilor
Poate ca va intrebati cum functioneaza detoxifierea prin ionizare?
Ei bine,in timpul sedintei, bobina emite un mic flux de curent electric de in apa calduta, favorizand formarea de hidrogen, sodiu, cloruri si ioni de hidroxid. Concentratia ridicata de ioni se ataseaza de toxine neutralizandu-le si permitand corpului sa le elimine mai rapid, prin cele 2000 de cai de comunicare cu organele pe care le prezinta talpa piciorului.
Cat de dese pot sa fie sedintele de detoxifiere?
Pentru inceput este aceptata si o detoxifiere la fiecare 72 de ore . Dupa 5- 10 sedinte, puteti reduce chiar si la o singura sedinta pe saptamana. Un tratament complet dureaza 14 sedinte, apoi se poate realiza cate o sedinta pe luna.

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu
Sursa foto: google

4 comentarii la “DETOX SPA – cu ajutorul aparatului Ion Cleanse

  1. Eu mi-as dori ca aceasta canmapie sa se prelungeasca. Mi-am procurat pachetul SuperSilueta si pot spune ca, dupa ce am inceput sa-l utilizez, sunt un alt om Desi eram multumita de greutatea mea de pana acum (63 kg la 1,76 de cm), mi-am propus sa urmez cura de detoxifiere si sa imi tonific musculatura cu ajutorul antrenamentelor propuse de Carmen. Rezultatul a fost unul neasteptat: am slabit 3 kg pana acum si am muuuult mai multa energie. Durerile de cap, senzatia permanenta de somnolenta, cosurile au disparut. Pielea a capatat o oarecare luminozitate, iar constipatia (din cauza careia sufeream de infectii urinare recidivante) cu care ma confruntam de cand ma stiu nu mai e o problema Pentru toate acestea VA MULTUMESC!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *