Hair & make-up de Valentine’s day

valentine's day hair makeupBeauty is everywhere intr-adevăr, dar este un loc mai frumos in care ai vrea sa fii decat in brațele persoanei iubite? Exista ceva pe lume mai frumos decat dragostea? Sentimentul pe care il ai atunci cand ridici privirea, te uiți in ochii lui si stii ca este jumătatea din întreg care-ti lipsea? O sărbătorim in fiecare zi, cu fiecare celula a ființei noastre, unii mai temători, alții mai curajoși, unii mai înflăcărați, alții mai timizi…dar atat de frumoși si potriviți!

Te gândești la el si simți fluturi in stomac, zâmbești ca din senin cand îți trimite un mesaj, inima-ti prinde aripi si simți ca ai putea muta si munții…

In curand o zi specială bate la usa: Ziua îndrăgostiților, o zi in care ii poti arata cat de mult il iubești! Vrei ca totul sa fie perfect, începând cu hainele pe care le îmbraci, accesoriile pe care le alegi, peticul acela minuscul de dantela…Ideea de baza este ca suntem femei frumoase si vrem sa fim admirate, in aceasta zi mai mult decat in oricare alta asa ca in cele ce urmează, împreuna cu Laurent ne-am gândit sa va oferim câteva sfaturi si trucuri de înfrumusețare

valentine's day laurent tourette În materie de coafură, cred că nu e nimeni mai potrivit decat hairstylist-ul francez Laurent Tourette să ne vorbească despre păr, motiv pentru care l-am rugat să ne dea câteva sfaturi.

Iată şi recomandările lui:
“Dragostea este un dans în doi iar această zi trebuie să fie una de neuitat!
Pentru această seară nu există un look mai potrivit decât cel romantic, glamour, în valuri conceput din onduleuri largi.
Pentru a concentra romantismul asupra ta şi a inspira mai multă senzualitate, recomand ca aceste bucle să fie prinse pe o parte.
Un plus pentru alegerea făcută este să optăm pentru culori calde, blonduri naturale, cu rădacinile uşor mai închise, iar ca o notă îndrăzneaţă putem să ne completăm acest look romantic cu accente de roz spre vârfuri, astfel trecerea să se facă uşor.“

valentine's day Stela Ciciu

Iar cum machiajul şi părul trebuie să facă parte din aceeaşi poveste, să se completeze frumos unul pe celălalt, iată recomandările mele pentru un machiaj la lumina lumânărilor:
Începeţi prin a pregăti tenul pentru machiaj cu demachiere, tonifiere şi un gomaj!
Accentul va fi pus pe piele iar culoarea fondului de ten trebuie să fie la fel cu cea a feţei. Pudra pe care o veţi folosi va fi translucidă cu particule fine iluminatoare.
În ceea ce priveşte machiajul ochilor vă recomand fardurile de pleoape satinate în nuanţe de bej, auriu, roz, violet iar pentru buze un ruj roz sau unul roşu burgundy.
Sursa foto : HCF Laurent Tourette, Marius Baragan

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *