Mănușa Nude – cea mai nouă provocare pentru o piele imaculată, mai strălucitoare ca niciodată

mănușa nude față

Mănușa Nude – cea mai nouă provocare pentru o piele imaculată, mai strălucitoare ca niciodată.

Am făcut parte de curând din echipa de creație pentru campania de comunicare Nude. Mai exact, am realizat machiajul si coafura pentru Cezara Munteanu, imaginea noului brand care s-a lansat pe piață acum fix o săptămână. Timp suficient să o testez pe îndelete.
mănușa nudePot să va spun din prima că îmi place și o recomand cu căldură.
Dacă ai experimentat vreodată celebrele băi turcești, ai devenit, cu siguranță, dependentă de magia acestei experiențe, pentru mine una, așa s-a întâmplat.
Azi nu mai trebuie să călătorești pentru a gusta din beneficiile unui hammam cu mănușa Nude, poți aduce hammamul la tine acasă!
Ce este hammamul?
Baia turcească tip Hammam este un ritual ancestral de înfrumusețare și curățare a corpului. Acest ritual este unul dintre cele mai simple și plăcute metode prin care poți să îți răsfeți trupul și mintea, fiind dovedit că acesta ajută la detoxifierea organismului, înfrumusețarea pielii și reducerea stresului, oferind o experiență unică pentru minte și corp.
Țin minte de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Am început cu o saună, după care mi-a fost curățată pielea cu o spumă densă. Și cu spuma aia e o poveste. A înmuiat turcul ăla o pânză într-un vas, după care a început să o fluture prin aer. Panza aia s-a umflat ca o pernă pe care a început să stoarcă deasupra corpului meu. Așa senzație rar mi-a fost dat să trăiesc. A urmat un masaj ușor cu spumă, nu mi-a plăcut deloc, ce să vă spun :)) a fost divin. Și după asta a urmat exfolierea corpului, cu ce credeți: o pânză!
Am tot căutat de atunci și am tot încercat metode noi de exfoliere a corpului, fiecare cu beneficiile și rezultatele lui, dar nimic până  acum nu m-a transportat înapoi în timp, în Turcia, ca mănușa Nude. Poza de mai jos este făcută în urmă cu 10 ani, în camera de relaxare , după ce am ieșit din hammam și înainte de masaj. Cele mai relaxante 3 ore din viața mea.Hammam
Asemenea mănușilor folosite în ritualul de curățare și înfrumusețare specific turcesc și spre deosebire de alți exfolianți corporali, mănușa Nude în două variante – pentru față și pentru corp – este realizată din fibre naturale de mătase, ce ajută la îndepărtarea eficientă și delicată a celulelor moarte de pe suprafața pielii și o face mai strălucitoare ca niciodată.
Mănușa Nude este creată din materiale naturale, prelucrate cu grijă după cele mai înalte standarde  ale inginerilor textili de top din Turcia, printr-o tehnică specială, unică.
mănușa nude corp
RITUAL VECHI, STRĂLUCIRE NOUĂ
Mănușa exfoliantă Nude îți oferă un moment de terapie pentru pielea ta, lăsându-ți pielea vizibil mai catifelată încă de la prima utilizare. Ea te ajută să obții o piele netedă și radiantă prin eliminarea pielii moarte de pe corp și față. De asemenea te ajută să scapi de petele rămase în urma aplicării autobronzantului, reduce vergeturile și punctele negre.
Beneficiile utilizării săptămânale:
*Exfoliază și curăță delicat pielea în profunzime
*Îmbunătățește aspectul cicatricilor și al vergeturilor
*Îmbunătățește circulația sângelui
*Pielea uscată devine mai netedă și mai catifelată
*Elimină autobronzantul (petele restante)
*Curăță tenul și îi oferă strălucire
*Ajută în lupta împotriva acneei și a punctelor negre
*Are ca scop reducerea aspectului de hiperpigmentare și de micșorare a porilor dilatați
*Îmbunătățește textura și senzația de curat a pielii
*Stimulează producerea de colagen și elastină
*Ajută la eliminarea și prevenirea creșterii sub piele a firelor de păr
*Lasă corpul energizat și revigorat
*100% din mătase naturală
mănușa nude fațăCât de des poți folosi mănușa?
Pentru a nu risca să îți deshidratezi pielea și să afectezi secrețiile de uleiuri naturale ale pielii, este recomandat să folosești mănușa Nude o dată pe săptămână.
Cât timp poți folosi mănușa Nude?
Pentru o igienă corespunzătoare, specialiștii din domeniul sănătății îți recomandă înlocuirea mănușii o dată la 6-8 săptămâni.
Poate fi folosită mănușa pentru arsurile solare?
Deoarece pielea este foarte sensibilă în acea perioadă, pentru a nu vă irita pielea, vă recomandăm să nu vă exfoliați. După ce pielea se calmează și roșeața cauzată de arsurile solare dispare, puteți folosi mănușa Nude, atât cea de față cât și cea pentru corp, pentru a îndepărta pielea uscată, descuamată cauzată de expunerea la soare.
Care este diferența dintre mănușa Nude și alte mănuși exfoliante?
Mănușa Nude este creată din materiale naturale, prelucrate cu grijă după cele mai înalte standarde ale inginerilor textili de top din Turcia. Tehnica unică, utilizată pentru a țese mătasea, este unul dintre secretele uimitoare ale mănușii. Pe lângă faptul că prin mișcări simple îți poți exfolia cu ușurință pielea, în același timp îți stimulezi mușchii și circulația sângelui.
Pot folosi mănușa Nude de corp pentru față, și invers?
Fața are nevoie de o îngrijire și de o igienă speciale, motiv pentru care atât noi, cât și specialiștii din domeniul sănătății, nu recomandăm folosirea mănușii de corp pentru față și nici invers.
În cât timp se vor vedea rezultatele după folosirea mânușii Nude?
Încă de la prima utilizare veți observa că pielea devine mai netedă și mai catifelată. În funcție de tipul de piele, vei observa exfolierea pielii moarte sau îndepărtarea autobronzantului. Diminuarea aspectului vergeturilor și al cicatricilor poate fi vizibilă după 1-2 luni de folosire (4-6 utilizări)
Pot folosi mănușa Nude împreună cu săpun/gel de duș/ulei?
Nu. Mănușa funcționează prin frecare, pe pielea umedă, motiv pentru care înainte de folosire asigură-te că substanțe precum săpun/gel de duș/ulei nu sunt prezente pe corp. De asemenea, îți recomandăm să nu folosești mănușa sub apă. După folosirea mănușii, sunt recomandate creme/uleiuri/balsamuri pentru hidratarea optimă a pielii.
Pot vedea exfolierea?
Sigur. În cele mai multe cazuri exfolierea și îndepărtarea autobronzantului sunt vizibile. Atunci când pielea este umedă și suficient de moale se vor obține cele mai bune rezultate în exfolierea cu mănușa Nude.
Cum se curăță mănușa Nude?
Clătește bine cu apă caldă mănușa Nude. Las-o la uscat într-un loc curat și uscat. A nu se spăla la mașina de spălat!
mănușa nude exfoliere

Mănușa Nude în ambele forme – pentru față și pentru corp – poate fi achiziționată doar online, pe www.benude.ro sau la nr. de telefon: 0737068330 (07370NUDE0)
Campanie lansare Nude Romania
Fotograf: Andrei Grigore
Model: Cezara Munteanu
Makeup & hairstyle: Stela CiciuAsterya
Creative direction: Navi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *