Noile colecții Kryolan și Kevin Murphy

kryolan kevin murphy

Noile colecții KRYOLAN și KEVIN.MURPHY, lansate în România printr-un dublu eveniment Top Line 

Noile colecții Kryolan și Kevin Murphykryolan kevin murphyCele două branduri, prezente atât pe catwalk, cât și în pictorialele revistelor glossy și în culisele marilor festivaluri de modă, ne surprind cu noile tendințe spectaculoase pentru sezonul Primăvară-Vară 2019, regăsite în noile colecții Perception by KRYOLAN și Future Love by KEVIN.MURPHY.kryolan kevin murphy stela ciciu

Vedetele, printre care Amalia Enache, Andreea Bălan, Ellie White, Carmen Brumă, Adina Halas, Andreea Perju, Cristina Mihaela Dorobațu, Irina Mohora, Cristina Cioran, Patrizia Paglieri, Diana Bișinicu, jurnaliștii și influencerii prezenți la evenimentul Top Line s-au putut lăsa pe mâinile specialiștilor în make-up și hairstyling, inclusiv ale trainerilor internaționali Parul Paz Bamrolia – Kevin Murphy Style Master și Mika Seidel – Kryolan Make up Artist, trăind astfel experiența oferită de noile produse de machiaj profesional și hairstyling, extrem de versatile, ele putând fi adoptate de ambele sexe.

Amalia Enache a adoptat un spectaculos Red Carpet Look, accentul căzând pe zona ochilor conturați cu noii pigmenți KRYOLAN. Cele două modele masculine au avut parte de look-uri îndrăznețe: unul rock, ca al celebrului Adam Lambert, și un look nonconformist, androgin, pentru care au fost evidențiate atât buzele cât și ochii. Look-urile au fost completate cu ajutorul produselor de hairstyle KEVIN.MURPHY.Noile colecții Kryolan și Kevin Murphy

CONCEPTUL 

KRYOLAN & PERCEPTION

În lumea modernă, există o trecere fină între realitate, simulare și iluzie. Percepția devine astfel subiectivă și este ghidată de bagajul de experiențe al fiecăruia, de simțuri, de starea pe care o avem în momentul respectiv. Majoritatea percepțiilor pe care le formăm este afectată de trecut, de experiențe sau învățături timpurii, imprimate adânc în mintea noastră. Percepția devine astfel relativă. Cât de des ne uităm oare la un lucru, de două sau mai multe ori și vedem de fiecare ca fiind diferit?

Pornind de la acest concept, explorând lumina, culoarea și tehnica de înfrumusețare, colecția Perception 2019 by KRYOLAN explorează posibilitățile infinite pe care le oferă percepțiile fiecăruia dintre noi.

Noile colecții Kryolan și Kevin MurphyNEW 2019 CAMPAIGN: FUTURE.LOVE BY KEVIN MURPHY

Individualismul este curentul momentului în lumea modei. Nu mai există anotimpuri, doar temperatură și alegere.  Abordarea KEVIN.MURPHY este de a crea texturi îndrăznețe și să pună în valoare lungimi în funcție de personalitatea fiecăruia. Colecția FUTURE.LOVE explorează noi dimensiuni ale personalizării și individualității, încurajând-ne să ne îmbrățișăm și să ne iubim aspectul.

Echipa KEVIN.MURPHY crede că viitorul înseamnă iubire și ne încurajează să fim îndrăzneți și să acceptăm frumusețea naturală.

Temele FUTURE.LOVE întruchipează deschiderea, iubirea de sine și acceptarea, prin textura îndrăzneață și lungimea variată a părului.

RECOMANDĂRI PRODUSE KEVIN.MURPHY

Pentru sărbătorile de iarnă, KEVIN.MURPHY propune XMAS KIT KEVIN.MURPHY, pentru un styling impecabil.

HYDRATE AND REPAIR 

Conține:

1 x HYDRATE-ME.WASH 250 ml,

1 x HYDRATE-ME.RINSE 250 ml,

1 x LEAVE-IN.REPAIR 200 ml

Preț: 238 lei

ANGEL BODY 

Conține:

1 x ANGEL.WASH 250 ml,

1 x ANGEL.RINSE 250 ml,

1 x BODY.MASS 100 ml

Preț: 238 lei

TEXTURED BLONDE

Conține:

1 x BLONDE.ANGEL.WASH 250 ml,

1 x BLONDE.ANGEL 250 ml,

1 x POWDER.PUFF 14 g

Preț: 257 lei

REPAIRED AGAIN

Conține

1 x REPAIR-ME.WASH 250 ml,

1 x REPAIR-ME.RINSE 250 ml,

1 x YOUNG.AGAIN 100 ml

Preț: 257 lei Noile colecții Kryolan și Kevin MurphyNoile colecții Kryolan și Kevin Murphy

SOLUȚIA PENTRU REÎMPROSPĂTAREA CULORII

Colecția COLORING.ANGELS reîmprospătează culoarea părului.

Sunt patru noi tratamente de potențare a culorii ce adaugă strălucire de lip gloss tonurilor existente, neutralizează culorile nedorite și îmbunătățesc flexibilitatea și longevitatea culorii. Produsele conțin extracte din frunze de măslin, de ceai verde și ulei din semințe de struguri.

Alături de BLONDE.ANGEL, tratamentul deja existent, noile colecții – AUTUMN, COOL, CRYSTAL și SUGARED – adaugă tonuri subtile de culoare și strălucire incredibilă părului.

AUTUMN.ANGEL adaugă o nuanță soft de caisă rose, pentru blondele naturale sau care au nuanțe rose gold.

COOL.ANGEL potențează nuanțele reci, cenușii și îndepărtează nuanțele portocalii din păr.

SUGARED.ANGEL poate fi folosit pentru un bej crem, vanilat și pentru a îndepărta tonurile calde și generează tonuri luminoase de caramel.

CRYSTAL.ANGEL oferă  un boost culorii existente.

Toate produsele KRYOLAN și KEVIN.MURPHY sunt disponibile în magazinele Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line.

kryolan kevin murphy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *