Sa ținem un moment de reculegere pentru cei ce puteau fi barbati, dar au ales sa nu fie

Acest articol este inspirat din fapte reale. Orice asemănare cu acest gen de personaje nu este întâmplătoare.
Azi, 27.11.2017, orele 16:40, mall Băneasa. Am iesit sa mănânc cu Geo la City grill (deși nu sunt mare fan, aveam pofta de mancare tradiționala). Ideea este următoarea: nu sunt nici rea, nici rasista, dar nu stiu ce se intampla in ultima vreme, de întâlnesc tot felul de dubioși. Merg spre toaleta si ramân ca trăznită de fulger. Nu, nu si-a facut apariția Thor, daca la asta va gândiți, stați liniștiti, deși mi-ar fi plăcut, de ce sa mint. Erau la intrare doua chestii care m-au facut KO. De ce spun chestii? Pentru ca as jigni bărbații! Știți voi: bărbații? Acea specie rară si in curs de dispariție…


Ce m-a frapat cel mai mult la ei nu a fost înălțimea, deși pusi unul peste celălalt ar fi fost aproape cat mine, nici greutatea, deși câștigam detașat si la capitolul asta, nici arcadele lor dezbrăcate, deși sprâncenele mele prin comparație sunt mult mai groase, ei probabil le-au lăsat acasă, dar asta-i cu totul alta poveste si despre asta v-am mai scris si aici.

Pentru cei care nu ma cunosc, sunt o blonda înaltă, aproape slaba si care iubește foarte mult tocurile.
Am deviat putin de la subiect. Of, nu este nici despre stilul vestimentar, deși erau îmbrăcați “corect” si “corespunzător” tendintelor: cu pantaloni negri skinny si tricouri oversized albe, cercei in urechi… aveau la ei toate datele ce le garantau succesul, asa cum au citit ei in reviste, ba erau chiar si epilati. Daca va întrebați de unde stiu acest amanunt, ei bine aflați ca mi-au asasinat retina, asta dupa ce mi-au chinuit urechile cu diverse onomatopee si cea mai originala replica de agatat: „Cat e ceasul?” Ma spălam eu linistita pe mâini și cand sa ma uit in oglinda , șoc si groaza: unul din pigmei își dezgolește abdomenul lui perfect lucrat la sala si incepe sa-si „dea coate” cu prietenul lui de smecherie. Dar nici aici nu m-ai nimerit, probabil sunt eu anormala, dar nu ma dau in vant dupa patratele. Despre parfum nimic de zis, ca n-am miros.

Mai băieți! Mai băieți! Asa credeți voi ca se cucerește o femeie? Vouă chiar nu va spune nimeni cat sunteți de penibili?
barbatiCe e in mintea voastră? Aveti creier si puteți sa-l folosiți! E gratis!

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu
Sursa foto: Zsolt Vago-  Black Hat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *