Sweet escape for the weekend at Hohe Rinne

Stres, decizii, program încărcat, oboseala, toate se acumulează la un moment dat si ca din senin devii irascibil, îți pierzi răbdarea, pur si simplu nu mai dai randament.

Ce e de facut in astfel de situații? Sa iei o pauza si sa încerci sa te deconectezi de la cotidian!

Asta am facut si eu in acest sfârșit de saptamana si am decis sa plec pentru 2 zile la un Spa sa-mi încărc bateriile. Hohe Rinne a fost destinația aleasa si nu regret. Aveti posibilitatea de a alege din mai multe activități outdoors: drumeții,ciclisms,ski, aventuri( nu va gândiți la prostii: ma refer la Arka Park potrivit pentru întreaga familie) dar si activități indoors: destinate atat adulților cat si copiilor (Kids club).

Zona de Spa m-a atras cel mai mult: dotata cu  jacuzzi, piscina  intima, 4 saune: finlandeza tradiționala, BIO-sauna, sauna cu infrarosu, baia de abur turcească (asta mi-a plăcut cel mai mult) dar si Salina,dușuri de senzație…chiar au fost asa, o sa vedeți intr-un scurt video mai jos, camera de relaxare, sala de Fitness si masaj…

In aceasta calatorie senzoriala am avut si un  mic inconvenient: ciripitul de pasarele si susurul izvoarelor (sunete ambientale pentru spa) au fost perturbate in saune de muzica rock transmisa la un volumul destul de tare de un post de radio local! Nu m-a deranjat totusi foarte tare: eram mai concentrata pe faptul ca nu reușeam sa transpir si ca se apropia programarea la masaj…masaj cu pietre calde…mmm…a fost bine de tot!

Seara am luat cina in restaurantul hotelului: mâncarea a fost buna, prețurile normale zic eu, dar ce mi-a plăcut mult de tot: desertul! Punguța bunicii:”curcubeu pe cerul gurii” din prune, cu un dresing delicios de vanilie si nuci invelite in foietaj… Trebuie sa o încercați daca ajungeți la ei!

A doua zi a fost mult prea scurta: dupa un mic dejun rapid (au bufet suedez din care chiar au ce alege si cei mai pretențioși) am fugit repede la Spa pentru inca 2 ore de sauna/jacuzzi!

Hohe Rinne– un loc placut  in care sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana de munca!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *