Tu cum ai defini frumusetea?

frumusetea

-Putem oare sa fim frumoase?

-Cu toata siguranta!

-Cum?

-Urmand anumite „discipline”.

-Dar…, foarte frumoase?

-Dificil, Dar nu imposibil! Totul este sa facem acordul intre frumusetea fizica si eleganta morala si spirituala.

Fiindca o frumusete bazata doar doar pe trasaturi si pe coloritul tenului este lipsita de expresia vie a nobletei spiritului care constituie „cheia” adevaratei frumuseti.

Stim ca femeile de azi sunt aproape in totalitate absorbite de problemele pe care le ridica viata- atat pe plan profesional si social cat si in familie. Prin constitutia lor sunt constiincioase si orgolioase, ceea ce le face sa munceasca cu daruire si pasiune, pana la uitarea de sine.

Dragilor, „in orice situatie ar fi, in climatul vietii lor cotidiene si in afara de ea, frumusetea inseamna: armonie, educatie, tinuta, comportament, feminitate, eleganta si rafinament, cu o unda de romantism si un strop de mister” frumusetea

Cat de frumos spus, nu? Aveam 5 ani cand Constanta Popovici si-a publicat cartea din care v-am redat acest mic pasaj. Acum la 36 ani si constat ca aceste valori au ramas neschimbate, ca sunt parte din filozofia mea de viata, poate asta este si motivul pentru care caut sa descopar actualitatea frumusetii in trecut uneori.

Tu cum ai defini frumusetea?

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica de mai jos. Parerea ta este foarte importanta pentru mine. Pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu

Sursa foto: Mihai Apostol

Model: Ioana Radulescu

Hair: Florin Cova

Sursa articolului : „Dialog cu frumusetea si sanatatea” – Constanta Popovici

Editura Tehnica Bucuresti 1986

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *