7 lucruri pe care mi-as dori sa le stie clientele mele

clinetele

Este extraordinar sa fii machior, iar unul din motivele pentru care imi iubesc cu foc si pasiune meseria, sunteti voi, clientele mele. Momentul in care voi aratati si va simtiti fabulos la evenimente importante din viata voastra: fie ca este vorba despre o nunta sau un botez, o intalnire romantica sau de afaceri, o seara in club, este nepretuit. clientele makeup

Asta m-a determinat sa fac o lista scurta pentru clientele mele actuale sau viitoare, cu toate ca fie vorba intre noi, am fost tentata sa o lungesc, cu lucruri pe care mi-as dori sa le stiti cand veniti la o sesiune de machiaj:clientele machiaj

  1. SUNTETI FRUMOASE! Machiajul nu este menit sa ascunda defectele, el evidentiaza trasaturile voastre personale.
  2. Pur si simplu nu poti purta chiar orice culoare iti doresti. In momentul in care urmeaza sa realizez un machiaj, imi place sa aleg culorile si nuantele in functie de trasaturile voastre, culoarea ochilor si a parului, vestimentatie, uneori chiar si personalitate, consultandu-ma cu voi. Dar daca stiu ca o anumita culoare sau textura nu vi se potiveste, sa stiti ca o sa va spun. probabil ca asta este si motivul pentru care un anumit tip de machiaj ajunge sa va placa in mod special si devine inevitabil in timp preferatul vostru.
  3. Am nevoie de ustensilele/accesoriile potivite ca un machiaj sa iasa bine, dar ma pot descurca si fara ele :)) Asta este si motivul pentru care am mereu monstruletul negru la mine (trusa mea de make-up). Fiecare pensula, fard sau accesoriu este specific pentru o anumita etapa a machiajului pe care urmeaza sa o realizez si da, stiu toate produsele pe care le am in trusa :))
  4.  Pentru ca un machiaj sa fie frumos si sa reziste, realizarea lui nu trebuie sa dureze ore intregi. Pot fi suficiente si 10 minute, dar multe dintre voi stiti asta deja. Anii de prectica fac diferenta! Chiar si voi puteti ajunge sa faceti asta intr-un timp foarte scurt, aveti nevoie doar de practica (cat mai des), atunci cand timpul va permite.
  5.  Primer-ul este necesar pentru ca machiajul sa reziste in timp.Incercati sa folositi si voi unul acasa si veti observa diferenta. Credeti-ma ca nu va veti mai farda fara el.
  6. Uneori nici machiajul nu poate face minuni, daca nu sunteti odihnite suficient si nu ati pregatit pielea inainte. Despre asta am mai scris si aici.
  7. Sprancenele chiar va pot schimba fizionomia: in bine sau in „mai putin bine”, asa ca aveti mare grija pe ce mana le dati sa le ingrijeasca! I know, I’m a freak! 🙂

Daca ti-a placut acest articol, lasa un comentariu in rubrica dedicata, parearea ta este foarte importanta pentru mine,iar daca vrei sa fii la curent cu viitoarele articole sau pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poti gasi si pe retele de socializare!

Facebook : Asterya & Make-up by Stela Ciciu

Instagram: Stela Ciciu

Sursa foto: Mihai Stetcu & arhiva personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *