Bată-l vina de trecut!

Bată-l vina de trecut!
Cum se mai întoarce el.!…Dar acum nu îmi mai pasa…Ca o palma peste fata, o directa nevazuta, dar te lasă lat(a)!Și la mine la mine și la voi…Asta nu este o postare trista!… Mai fericita ca acum n-am fost nicicând! Pornim ziua cu gândul de a face bine și cumva, pe parcurs ajungem independent de voința noastră să facem rău, să rănim, să provocăm sentimente total opuse de ceea ce ne-am propus…Trecutul in schimb, are datoria de a se reîntoarce…Când întindem mâna spre telefon și spre trecut, cred că cele mai potrivite cuvinte cu care ar trebui să începem sunt:

„În primul rând vreau să-ți cer iertare!Cred că ți-am greșit mult în trecut…Te-am căutat pentru că eu te-am iertat… De mult!”

Așa mi-ar plăcea să revină trecutul și la mine, dar cine are curajul sa procedeze așa!?

Toți avem zile mai bune, mai rele, aglomerate, stresante,suntem obosiți, simțim că nimeni nu ne înțelege și ni se cuvine in schimb totul: răbdare, înțelegere, apreciere, laude poate chiar admirație și iubire.

Nu oferim nimic în schimb. Suntem atât de egoiști in dorințele noastre încât am pierdut și ultimul dram de toleranță față de toți și de toate.

Speriați, anxioși, ne ascundem in spatele acestui „sunt foarte ocupat(ă), n-am timp, am mult de lucru… Aici mai puteți completa și voi, sunt convinsă.

Unde vreau sa ajung cu asta? Sunt atentă mereu la oameni, îmi place să observ emoția sub toate formele ei, de parcă aș avea un radar magic. Nu-mi doresc asta mereu, dar mi se întâmplă…

Cuvintele spuse la nerv sau nepăsare impactează foarte tare, dor mai mult decât forța unui pumn în plex.

Nu ai cum sa știi niciodată ce este în sufletul unui om, poate doar dacă ai răbdare să-l/o întrebi și el/ea are chef să-ți și răspundă.

Poate ar fi de preferat sa tragem adânc aer în piept și preț de o răsuflare sa ne gândim că deși pare puțin probabil (v-am spus că suntem egoiști,nu?), se prea poate ca partenerul de discuție sa aibă o zi… nu tocmai buna…

Spune da, in fiecare dimineață,zilei care vine și dăruiește un zâmbet, cât de mic celor de lângă tine.

Nu urmăresc nimic cu textul ăsta, sau poate doar vreau să-mi cer și eu iertare iar cuvintele mele sa vă aducă alinare.

Tuturor ni se întâmplă viața!!!

#ScrisCuInima și #CuAlint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *