Beauty Blender-ul: cum să îl folosești pentru o bază de invidiat în 6 pași

Beauty blender

Beauty blender -ul este un accesoriu de machiaj revoluționar care a schimbat modul în care ne aplicăm fondul de ten. Fiind fabricat din spumă moale, acesta poate fi ușor de folosit pentru a oferi o acoperire perfectă și naturală a machiajului. Dar beneficiile beauty blender-ului nu se opresc aici.
Grăbește procesul de machiaj, este ușor de utilizat și poate fi folosit atât pentru a aplica fondul de ten, cât și pentru a estompa și a fixa machiajul. În acest articol, îți voi explica  avantajele folosirii beauty blender-ului, cum să îl folosești pentru o bază de invidiat și  de ce este considerat un must-have pentru orice persoană interesată de machiaj.

Dacă nu ai folosit un beauty blender până acum pentru aplicarea bazei de machiaj, nu știi ce ai pierdut. Este una din cele mai ușoare metode prin care poți aplica atât fondul de ten cât și crema sau chiar și un produs de protecție solară ( sau primer-ul), fără a crea linii de demarcație.

Beauty blender -ul este un accesoriu „minune” care nu costă atât de mult, comparativ cu efectul pe care îl vei obține.
Dacă nu ești sigură cum să îl folosești, citește în următoarele rânduri câteva trucuri:

 1. Primul pas, dar foarte important: udă beauty blender-ul cu apă.
  Nu contează dacă îl pui într-un bol cu apă sau îl uzi direct la robinet, atâta timp cat îl lași să absoarbă cât mai multă apa. Materialul din care este realizat acționează ca un burete, deci cu cât absoarbe mai multă apă, cu atât dimensiunea lui crește și devine mai pufos.
 2. Stoarce excesul de apă.
  După ce l-ai înmuiat bine în apă, așteaptă câteva momente și stoarce excesul de apă. Dacă primul pas necesită saturarea beauty blender-ului cu apă, nu vrei totuși ca apa să se scurgă din burete când începi sa te fardezi.beauty blender
 3. Aplică o cantitate suficientă de fond de ten pe mână sau pe orice suprafață ești tu obișnuită să folosești când scoți fondul de ten din flaconul lui. Bineînțeles, daca  ești îngrijorată să nu te murdărești de fond de ten, poți să sari pasul asta și să pui fond de ten direct pe burete.
 4. Acum că ai scos fondul de ten din recipient, trebuie sa folosești baza beauty blender-ului (partea mai plată) și să iei fondul de ten de pe mănă.
 5. Prin mișcări ușoare de tapotare începe aplicarea.
  Gândește-te la mișcările unui arc sau o minge care sare. Tehnica pe care o folosești este foarte importantă, iar deși ți se poate părea amuzant la început, totuși, aplicarea fondului de ten va fi perfectă, fără linii de demarcație.
 6. Folosește vârful ascuțit pentru zonele mai mici. Beauty blender -ul are baza mai lata și vârful subțire cu un motiv. În timp ce baza lui va fi folosită pentru frunte, obraji și bărbie, vârful se va utiliza pentru zona ochilor și în jurul nasului pentru mai multă precizie. Așa poți fi sigură că n-ai ratat nici un loc.

În concluzie, beauty blender-ul este un accesoriu de machiaj indispensabil. Este ușor de utilizat și oferă o aplicare a fondului de ten fără cusur, făcându-l să arate natural pe piele. Nu este de mirare că acesta a devenit atât de popular în ultimii ani și este un must-have pentru orice persoană interesată de machiaj. Așadar, dacă încă nu ai un beauty blender în kit-ul tău de machiaj, este timpul să investești într-unul. Beauty blender-ul este foarte ușor de folosit și îți va schimba complet rutina ta de machiaj.
Ai mai folosit unul până acum?
Îl adori sau îți displace?

Dacă ți-a plăcut acest articol, lasă un comentariu în rubrica de mai jos.
Părerea ta este foarte importantă pentru mine.
Pentru mai multe sfaturi și trucuri mă poți găsi și pe rețele de socializare.

Facebook : Asterya & Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu

Sursa foto, aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *