Protejează-ti unghiile cu cele mai frumoase oje semipermanente!

oje semipermanente

Indiferent dacă ai optat pentru arta unghiilor moderne sau ai rămas la manichiura tradițională monocromă, este posibil să te numeri printre femeile care își îngrijesc unghiile acasă, singure. Și, pentru că îți dorești ca unghiile să fie protejate și să arate bine pentru o perioadă cât mai îndelungată, cu siguranță ai ales să folosești diverse tipuri de oje semipermanente!

Pe piață exista sute de formule, unele mărci fiind mai bune decât altele, iar dacă știi de ce să ții cont, va fi ușor să alegi ce este mai bun. Criteriile pot fi timpul de uscare, longevitatea, gradul de strălucire și acoperire sau paleta de culori disponibile. Iată câteva sugestii de care merita să ții cont!

oje semipermanente Oja semipermanenta Ever

Face parte din categoria de oje semipermanente folosite de profesioniști. Se remarcă prin rezistenta crescuta, pigmentarea intensă și textura densă. Este lucioasă, se poate găsi într-o gamă diversificată de culori și se aplică foarte ușor. După îndepărtare, unghiile nu rămân pătate.

Dacă ești in căutarea unui produs pe care să îl folosești pentru a transforma unghiile în adevărate opere de arta, ai nevoie de aceasta oja! O vei găsi în culori atractive, ideale pentru trendurile anului in curs!

Oja semipermanenta Gummy Base + Colour

Acest produs se poate aplica pe orice tip de unghie, naturală sau falsă, fără a fi necesară pilirea suprafeței. Necesită expunerea timp de 3 minute sub lampa UV pentru a se întări, fiind una dintre acele oje semipermanente foarte lucioase și pigmentate, care rezistă până la patru săptămâni.

De asemenea, o vei găsi într-o paletă impresionanta de culori care îti oferă posibilitatea să îti folosești creativitatea si, totodată, să fii in pas cu tendințele coloristice ale acestui an.oje semipermanente

Oja semipermanenta Ever Cat Eye

De data aceasta, vorbim despre un tip de oje semipermanente cu densitate medie, destinata profesioniștilor. Este un produs intens pigmentat, la un preț foarte accesibil, care poate face fata uzurii îndelungate. Se poate aplica in doua straturi, cu sau fara magnet, si are un finisaj atrăgător care rivalizează cu mărcile cele mai scumpe.

Achiziționând acest produs, ai siguranța calității, dar si a unei palete de culori fascinante care se încadrează perfect in tendințele anului 2021.

Îndepărtarea corespunzătoare a ojei semipermanente

Acum, după ce ai descoperit câteva dintre cele mai bune oje semipermanente, vom puncta etapele care trebuie parcurse pentru a curăța unghiile corespunzător și a reface manichiura în cele mai bune condiții:

  • Protejează-ți cuticulele cu un ulei special.
  • Slăbește finisajul exterior al ojei cu o pilă de unghii.
  • Fixează pe unghii, cu folie de aluminiu, bile din bumbac îmbibate în acetonă. Timpul de așteptare pentru înmuierea ojei variază, în funcție de tipul acesteia, între 10 și 30 de minute.
  • După ce acetona și-a făcut treaba, răzuiește straturile de ojă de pe unghii cu un bețișor din lemn de portocal. Dacă nu se îndepărtează complet, repetă pasul anterior și reia răzuirea, până îndepărtezi toate produsele de pe unghie, inclusiv stratul de bază.
  • Spală mâinile și hidratează-le cu un ulei sau o cremă de mâini.

Alege întotdeauna produse de calitate pentru manichiura și rezervă-ți timpul necesar pentru a parcurge corect etapele de aplicare și îndepărtare a ojei semi – numai așa poți avea garanția că unghiile tale sunt protejate!

Citește mai mult pe Rețetedesănătate.ro

Pentru mai multe informații, sfaturi și trucuri, sau dacă pur și simplu vrei să fii la curent cu ce mai fac în zilele în care nu scriu sau filmez, te aștept și pe:
YouTube: Asterya,
Facebook: Asterya & Stela Ciciu
Instagram: Stela Ciciu 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *