CFR: ce bine ca e :)

Tot spun in ultima vreme ca frumusetea este pretutindeni…ei bine mi se confirma aceasta convingere astazi!
Am decis sa calatoresc spre Constanta cu trenul si sincer, ma simt ca in vremea copilariei cand plecam in taberele de copii sau in vizita la rudele din Bucuresti!
Desi m-am pripit un pic la casa de bilete ca am crezut ca mai am 27 min pana la plecare….m-a indus in eroare ceasul de la mana (nu stiam ca s-a dat ceasul inapoi cu 1 ora) si am pierdut vremea prin gara, sau ca singura cafenea de fumatori era si pentru impatimitii de pacanele si faptul ca am vrut sa urc in tren si am fost stransa cu usa( pe bune acum, se inchidea usa peste mine si tot asteptam sa se opreasca: credeam ca e pe senzori…ei bine am aflat ca nu e), toate astea insumate nu au reusit sa imi stirbeasca din placerea de a calatori cu trenul spre casa!

Orice as face: fie ca citesc o carte, imi pierd timpul cu o integrama, vorbesc cu ceilalti calatori sau ca „arunc un ochi” pe geam si fac poze cu telefonul ca apucata, ma relaxeaza nespus si ma bucur in acelasi timp ca nu am mai plecat cu masina. Fara spate intepenit de condus, adio ochi obositi sau ore pierdute la coada ca sa imi schimb cauciucurile :)))
Recunosc ca la un moment dat am reusit sa raman fara baterie si am avut un moment de panica, dar spre surpriza mea sunt si prize aici :)))
Da stiu, am vorbit exact ca o blonda veritabila dar in ultimii ani am mers doar cu masina: ultima data cand am mers cu trenul pe ruta Bucuresti Constanta am facut 5-7 ore pe drum… Azi doar 2! Da! Nici mie nu-mi vine sa cred!
Concluzie: am ales CFR si bine am facut !

IMG_2926.JPG

IMG_2930-0.JPG

IMG_2925-0.JPG

7 comentarii la “CFR: ce bine ca e :)

  1. Buna, acum am gasit acest articol despre CFR : ce bine ca e :
    ) . Cred ca pagina asterya.ro este unul dintre mai bune saituri web
    de pe internetul din Romania. Mult succes in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *