O zi la SPA

Am revenit azi intr-o locatie draga mie si cu multe amintiri frumoase: Phoenicia Expres Hotel!
Aici, acum mai bine de doi ani am venit aproape zilnic pentru un proiect tv ce s-a difuzat la Kanal D (Mireasa 90 60 90). De data asta insa nu sunt aici in interes de serviciu…just for pleasure! My pleasure!
Asa se face ca azi am raspuns iar invitatiei prietenei mele Cristina N. si bine am facut! Se spune ca e bine ca din cand in cand sa mai luam cate o pauza de la munca, griji, probleme, stres,monotonia cotidiana…un fel de sistem shut down mai pe scurt si e foarte adevarat, o spun din experienta personala pentru ca atunci cand pot, desi destul de rar imi fac timp si pentru mine: O zi la Spa! Ce poate fi mai frumos?

De multe ori ne inventam scuze: n-avem timp, suntem obositi, stresati, n-avem chef…ei bine va zic eu: va trece!… Adica…ce va opreste? Pentru ca este accesibil si ma refer la partea financiara aici, iar daca aveti masina personala distanta nu ar trebui sa fie o problema…
So, am inceput cu un pranz usor si cu o barfa mica…:)) si am continuat cu :: RASFATUL ❤️
De dimensiuni nu foarte mari, acest spa este foarte intim si iti da sentimentul de acasa (da exact asta simt cand stau acum aici: e ca si cum as avea SPA-ul meu personal…la mine acasa… I wish), sala de fitness, piscina, sauna, jacuzzi, masaj…ce as putea sa-mi mai doresc? Sentimentul este minunat!
De cate ori intru intr-o piscina ma sint ca pestele-n apa: recunosc ca nu sunt un talent innascut la inot, mai spre deloc dar so what? Putina balaceala nu strica!
Dupa „inot” si 10 min de sauna ( mi-am incalzit oasele, muschii mei s-au relaxat, plus ca am mai eliminat niste toxine)…am intrat la masaj: Alexandra cu mainile ei de aur si cu energia ei pozitiva…a facut minuni cu starea mea de spirit…trebuie neaparat sa veniti sa incercati un masaj la ea!!!
Ce am cautat ?
Liniste si un strop de relaxare!
Ce am obtinut in plus?
Mi-am incarcat bateriile pentru o noua saptamana/luna de munca si o surpriza pe care Alexandra o pregateste pentru voi dragilor in curand!
Pana atunci, nu uitati:
Beauty is everywhere!
Kisses

IMG_1326.JPG

IMG_1691.JPG

Sursa foto: arhiva personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *