Ești mai frumoasă decât crezi!

oglinda

Ești mai frumoasă decât crezi! Azi am sa te învăț cum să-ți faci un aliat din oglindă în 7 pași.

La scenarii  și autocritică nimeni nu este mai bun decât o femeie cu timp. Timp de gândire, timp de analizat situații/circumstanțe/discuții  pe toate părțile și din toate unghiurile, fie că vorbim despre viața profesională sau personală, presiunea din exterior este deseori amplificată din interior. Auzim atât de des: “ești frumoasa așa cum ești” (deși eu cred că toate femeile sunt frumoase), “iubește-te pe tine însăți”…  dar nu le credem niciodată! De ce?

Mai am o întrebare și vreau să fii sinceră cu tine: ce vezi prima dată în oglindă dimineața când te trezești? Arăți la fel de obosita când mergi la culcare ca dimineața? Uneori chiar și pe parcursul zilei vezi tot aceeași reflexie în oglindă?

Da, știu au fost mai multe întrebări și recunosc că am simțit nevoia sa revin la acest pasaj pe care l-am scris nu demult în Cum să scapi de stres ca să arăți și să te simți mai bine,  pentru că, am observat în toți acești ani de când lucrez cu „frumosul”, că sunt femei care adoră să se privească în oglindă, sunt puternice, încrezătoare și frumoase. Nu mă refer la frumusețea cu care le-a înzestrat Mama Natură, ci frumusețea care vine din atitudine și grija de sine, din misterul privirilor și un zâmbet discret etc. În aceeași măsură, am întâlnit și femei care își urăsc reflexia, pentru că din oglindă le privește o străină.

Dacă îți vezi în majoritatea timpului numai neajunsurile, iți dorești să fii mai slabă sau să mai pui 2-3 kg sau să fii mai înaltă sau mai tânără sau dacă și ridurile alea noi ar dispărea… sau, sau, sau…oglinda aliat

Oprește-te! Ai ajuns în locul potrivit!

Azi am de gând sa te învăț cum să te iubești mai mult și să te simți mai confortabil cu felul în care arăți atunci când te uiți în oglindă. Să nu crezi că este ceva dificil, pentru că nu necesită un consum foarte mare de timp și energie.

Cum sa-ți faci din oglindă un aliat?

1. Încetează cu autocritica!

De fiecare dată când te privești în oglindă, încearcă să nu mai observi doar defectele. Este un exercițiu foarte simplu și firesc în același timp. Data viitoare când ai o oglinda în preajmă, încearcă sa-ți vezi doar calitățile. Măcar 2-3? Hai că poți!

2. Citate inspiraționale

Te simți copleșită de fiecare dată când te privești în oglindă, de parcă puțin mai lipsește și intri în depresie? Caută în online citate motivaționale. Le-ai găsit? Acum scrie citatele pe câteva bucăți de hârtie pe care le vei lipi pe marginile oglinzii. În acest fel, când ai gânduri negative despre tine și felul în care arăți, o să ai ceva pozitiv de citit care să te facă să te simți mai bine.oglinda Marilyn Monroe

3. Poate că nu ai oglinda potrivită. 

DA, ai citit bine, nu toate oglinzile sunt la fel, deși cred că știai asta deja. Cum, nu ai observat până acum că în oglinda din baie arăți diferit față de cea din cabina de probă de la mall? oglinda distortionata

4. Lumina

Lumina în care te privești joacă un rol foarte important. Dacă ea vine de sus sau din lateral, va crea umbre nefirești în relieful natural al feței. Sfatul meu este să amplasezi câteva becuri cu lumina calda și rece în jurul oglinzii și o să observi imediat diferența.

5. Camera potrivită. 

Amplasează oglinda în încăperea potrivită pentru că, spre exemplu, dacă ai oglinda în dormitor și porți pijamalele „moartea pasiunii”, atunci prima imagine cu tine înainte să-ți începi ziua nu va fi tocmai flatantă. Încearcă să te rezumi la oglinda din baie, sau dacă asta totuși nu este suficienta, mai poți amplasa una în camera de zi sau în holul de la intrare. Acest truc simplu poate face minuni, pentru că o sa te privești când ești îmbrăcată și aranjată, chiar înainte să ieși din casă.

6. Timpul

Încearcă să limitezi timpul pe care-l petreci în oglindă. Cu cât iți privești reflexia mai mult timp, cu atât începi să vezi parcă tot mai multe „defecte”. Deci, dacă te uiți mai puțin în oglindă, vei avea și mai putin timp să te insulți singură. De ce ai face asta?

7. Zâmbește! ti mai frumoasă decât crezi!

Renunță la fața tristă și zâmbește-ți așa cum i-ai zâmbi LUI. Acum iți vei vedea adevărata frumusețe, și, bineînțeles că și încrederea în tine va creste. Numai în această clipă, imaginii tale din oglinda i se adaugă reflecția farmecului, senzualității și iubirii. Este esențial ca tu să te iubești ca și cum ai fi cea mai frumoasă femeie din viața ta!

Ești mai frumoasă decât crezi! Nu lăsa oglinda să-ți spună altceva!oglinda frumoasa

Tu ce trucuri folosești sau crezi ca le-ar fi de folos femeilor pentru a se simți mai confortabil cu felul în care arată? Părerea ta este foarte importantă pentru mine.

Pentru mai multe sfaturi si trucuri ma poți găsi și pe rețelele de socializare:

YouTube: Asterya

Facebook : AsteryaStela Ciciu

Instagram: Stela Ciciu  

Sursa foto: Valentin Ciuca XMedia Studio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *