Greșeli în machiaj pe care le urăsc bărbații

greseli machiaj

Greșeli în machiaj pe care le urăsc bărbații!!!

Hai să fim sincere: îți începi ziua în fața oglinzii! Uneori chiar ai timp să-ți faci un machiaj elaborat și muncești mult la el. Știu asta pentru că îmi spuneți constant cât de greu este, iar când într-un final ești gata și strălucești de bucurie, vrei să te arăți „la față”.  Abia aștepți să te vezi cu el și ai certitudinea că-l vei impresiona. Dar, se poate întâmpla să constați cu stupoare, că lui nu-i place rezultatul!

Frustrant, nu?

În primul rând vreau să vă spun un lucru: ei nu-și dau seama întotdeauna când ceva nu este în regulă, vă privesc și găsesc ca ceva acolo este ciudat, dar…am reușit să identific 3-4 lucruri clare totuși.

Astăzi eu voi fi vocea bărbaților!

Am întrebat mai multi bărbați: ce nu le place la noi când suntem machiate?

greseli machiaj barbatiÎnainte să începi să te fardezi, citește acest articol pentru a vedea #CeSpunBarbații despre machiaj.

Iată în cele ce urmează și câteva sfaturi pentru noi toate, din perspectiva unui bărbat.

Greșeli în machiaj pe care le urăsc bărbații:

1. Prea mult machiaj! Este primul lucru de care se plâng toți bărbații referitor la acest subiect. Ei spun că este jenant să iasă la o întâlnire cu o femeie atât de fardata încât pare că a venit de la o convenție a clovnilor (știți ca despre excese v-am mai scris aici). Ca să nu mai spun că bărbații cred despre femeile care se machiază excesiv că sunt cu adevarat disperate, dacă simt nevoia să aplice produse de machiaj în cantitate atât de mare. Marea majoritate preferă femeia nefardată, un look fresh ca atunci când ești proaspăt ieșită de sub duș… Știu că ți se poate părea bizar, dar machiajul tău, ii rămâne lui pe față, pe buze (dacă te sărută) și pe haine… Au și ei dreptatea lor.

greseli machiaj ruj2. Ruj pe dinți.

Hai să facem un mic exercițiu de imaginație! Bănuiesc că ai fost până acum la o întâlnire cu un  bărbat care avea puțină mâncare sau sos în colțul gurii, dar nu-și dădea seama de asta? Eh sentimentul asta îl au și ei când vorbesc cu noi și observă că rujul s-a transferat de pe buze, pe dantură… Deci ai mare grijă cât produs aplici!

3. Bronzul fals nu te avantajează! Li se pare ciudat!

Poate fi realizat fără sa fie evident bineînțeles, dar dacă nu-ți iese, bărbații se întreabă de ce arați… ciudat.  Concluzia evidenta pana acum: less is more!

Încearcă să folosești machiajul în mod înțelept, cu măsură, nu pentru a-ți ascunde „defectele”, ci pentru a te scoate pe tine la lumina, cu punctele tale forte.

greseli machiaj4. Genele false și sprâncenele tatuate.  Nu sunt pentru toată lumea, iar din păcate se poate întâmpla să nu-ți iasă chiar din prima. Nu se pricep ei să spună care ar fi forma potrivită pentru sprâncene sau cât de lungi și dese ar trebui să fie genele, dar asocierea cu ceva personaje negative din desenele animate….cred ca ai prins ideea…

5. Ochii ascuțiți prin traducere libera, prea multa geometrie la ochi, fard/tuș prea lung…

Iar pentru că aceasta discuție a prins, am reușit sa mai sustrag câteva informații generale privind ritualurile noastre de frumusețe:

Parfumul în exces poate îndepărta un bărbat.

Unghiile false le plac dar numai dacă sunt îngrijite cum trebuie și atenție iar: nu exagerat de lungi. Unghiile ascuțite le stimulează imaginația, la modul că se gândesc că nu ai nevoie de furculiță la masă cu genul ala de unghii, până și când tastezi pe telefon și unghia lovește ecranul e deranjant…

Mustața și parul de pe brațe…

Concluzia #Steluțelor : evitați excesele!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei ca și prietenele tale să fie puse în temă , nu ezita să dai share.

Pentru mai multe sfaturi și trucuri, dar și sugestii pentru articole viitoare, mă puteți găsi și pe rețelele de socializare:

YouTube: Asterya

Facebook: Asterya

Instagram: Stela Ciciu

Sursa foto 1   2  3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *