Men’s trends 2016: Catalin Botezatu va recomanda:

Am observat ca in ultimii ani barbatii incep sa acorde mai multa importanta aspectului lor fizic dar si a stilului vestimentar si cum imi doream sa scriu despre ultimele tendinte in materie de moda masculina (iar  eu aproape ca nu ma pricep deloc) am apelat la ajutorul prietenului meu de-o viata. Cine putea fi mai potrivit sa ne vorbeasca despre ultimele tendinte decat  Catalin Botezatu, a carui fiecare aparitie este mai spectaculoasa, distinsa, si eleganta ca precedenta?

image image image image image image image

Iata si recomadarile lui Catalin Botezatu & Viggo:

Vara aceasta este vara texturilor. Cum garderoba bărbatului nu poate suporta foarte multe modificări și cum culoarea nu mai este de mult timp o noutate, vara aceasta ne-am hotărât să introducem elementul “WOW” prin intermediul texturilor aparte. Păstrând croiurile clasice, însă adaptate bărbatului modern, ne-am exprimat ideile printr-o linie de sacouri și pantaloni din țesături 100% naturale, a căror personalitate puternică surprinde prin fiecare detaliu. Bumbacul, inul, mătasea, lâna subțire, dar și combinațiile între acestea sunt subiectele sacourilor noastre, iar textura lor neprocesată stârnește nu doar vizualul, cât și palpabilul. Nu am făcut rabat de la folosirea unei palete largi, însă logică, de culori. De la clasicele navy, albastru royal sau bleu, până la must-have-urile momentului precum turcoaz, fuchsia sau corai, fiecare sacou incită imaginația, reușind să resusciteze emoții cu fiecare apariție în public.

247248
246245242249

260Un alt element de distincție este dat de detaliile inspirate din croitoria clasică: revere șpiț late, care accentuează umerii purtătorului; carouri proeminente(numite și windowpane) pline de caracter; umeri napoletani cu pernițe subțiri, care conferă lejeritate sacoului, urmând linia naturală a corpului; butoniere funcționale; construcție semi-tradițională ș.a.m.d. Toate acestea contribuie la crearea unor piese vestimentare premium, de o calitate desăvârșită, care vor rezista în garderobă pentru o perioadă îndelungată de timp.
Recomandăm cu tărie tuturor bărbaților ca vara aceasta să renunțe la cămășile cu mânecă scurtă în favoarea celor cu mâneci lungi, răsucite. Este alternativa mult mai elegantă și mai versatilă, iar gama de cămăși casual este una largă, cu imprimeuri florale, geometrice, buline ș.a.m.d. Dacă evenimentul la care participați nu presupune un dresscode strict, recomandăm renunțarea la cravată. O cămașă cu guler rigid, deschisă la doi nasturi, și o batistă de buzunar cu un print deosebit sunt suficiente pentru un impact vizual pozitiv și un confort sporit.

256

253 258
  268264 269
272
Fiecare bărbat trebuie să își depășească zona de confort și să se exprime liber, necondiționat. O simplă probă a unuia dintre sacourile noastre din linia casual este egală cu linia de start a unei noi călătorii în universul hainelor masculine de calitate, croite pentru a îmbrăca nu doar trupuri, ci personalități. Catalin  Botezatu este alături de bărbatul modern în fiecare moment important al vieții sale: în viața profesională și întâlnirile sale de afaceri prin linia de costume Viggo by Catalin Botezatu Business; în timpul său liber cu familia sau prietenii prin linia de sacouri, cămăși și pantaloni Viggo Contemporary; în cadrul evenimentelor unice și ceremonioase prin linia de smokinguri Viggo Ceremony.

270

265

271263262

Sursa foto: Catalin Botezatu & Viggo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *