Nu stiu cum a fost ziua voastră, dar a mea a fost asa:

Da, stiu, este enervant sa ai o zi liberă in mijlocul săptămânii, nu-i asa?
Mi-am propus sa dorm cat vreau azi dar a sunat telefonul dis de dimineata, mail-urile au curs, comisioane cat cuprinde si ce poate fi mai frumos decat sa conduci prin Bucuresti la ora prânzului,nu?
Si am zis gata, mai  am o jumătate de zi liberă, merg la piscina. Dar la ce piscina? Sun un prieten:
– Fugi la Player, e aproape de tine, poti sa mergi si pe jos!
Pai nu ascult eu de prieteni? Ascult! Ma echipez cu costumul din dotare, aplic crema cu factor de protecție, imi iau si pălăria de soare (l’m addicted by the way), ma incalt si ies pe usa!
Pe drum am realizat urmatoarele:
1. Destinatia mea: nu era chiar atat de aproape.
2. Încălțările pe care le-am ales: nu erau cele mai comode din lume


image
3. Cand am ajuns la Player: nu era deschis! Pentru cei interesați, aflați ca maine este Grand opening! Asta am aflat si eu ulterior..
Cam cat ghinion sa am? Ei bine, cam atat ați crede, dar…n-a fost asa!
Revin la prima mea opțiune: piscina Floreasca. De la Piața Presei Libere pana la piscina din vis, nu-i departe! Tai doar parcul: Parcul Herăstrău…nu e mic, deloc! Sa mai mentionez ca daca știam unde e prima piscina, a doua n-aveam habar deloc unde se afla?
Ce bine ca exista Waze! Lipa Lipa, ies din Herăstrău, cu pălăria pe cap bineînțeles (cam ardea soarele deja) trec pe langa parcul Bordei parca, mai merg 200m cand aud in casti: you have reached your destination! Evrika! Dupa tot soarele asta, o baie in piscina e binevenita! Dar piscina…era acoperită! Nimerisem la clubul Floreasca: multumesc Waze! I think!
Asa ca am abordat the old fashion way,am intrebat un nene:
-Știți unde este piscina Floreasca? Unde era patinoarul inainte? (Eu habar n-aveam de patinoar, dar asa auzisem acum ceva vreme, ca ar fi acolo) Primesc indicațiile de rigoare si ajung intr-un alt parc, don’t ask…
Mai intreb pe cineva, eram total dezorientata si ce credeți? Eram chiar la intrare!Piscina Floreasca

Grădina Floreasca! O oaza de liniște si relaxare, ce iti da impresia ca esti in afara Bucurestiului #mykindofheaven! Drumul a fost cu peripeții , dar a meritat!
Cand crești la malul marii si soarele-ti mângâie pielea … sa te întinzi pe un șezlong si sa savurezi o limonada: m-a dus cu gandul acasa #priceless

image
Watermelon lemonade

Eu ma declar multumita de alegere facuta si cu siguranta le voi mai calca pragul .Singurul neajuns: la 18:30 …toti pomii înverziți din jur blocau razele soarelui!
Time to go home! Sau mai bine zis #walkhome!

Maine merg cu masina, clar, am zis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *