Lansare showroom Atelier Mihaela Todor

mihaela todor stela ciciumihaela todor atelierLansarea showroom-ului Atelier Mihaela Todor a fost o surpriza placuta pentru mine din toate punctele de vedere. Am descoperit o tanara femeie ambitioasa si extrem de talentata, care m-a convins sa incerc o rochie pe care in mod normal nu as fi ales-o.
De la „e cam romantica pentru mine”, „nu prea e stilul meu”, am trecut la „e perfecta pe mine!” in mai putin de cinci secunde 
La eveniment au participat vedete – Lora, Ianna, Cristina Cioran, Cristina Soloc, Sonia Trifan, colaboratori si oameni de presa, prieteni ai designer-ului, iar atmosfera a fost una destinsa, cu accente de gala, gratie tinutelor elegante.
Invitatii au avut posibilitatea sa poarte haine alese din ultima colectie a designer-ului vestimentar, astfel incat toata lumea s-a simtit precum starurile pe covorul rosu. La showroom-ul Mihaelei Todor, produsele se disting prin calitatea tiparelor, a materialelor si a cusaturilor.
mihaela todor
“Am obsesia calitatii si fiecare detaliu minor conteaza enorm pentru mine ( ata si fermoarele trebuie sa fie produse de anumite firme; balenele din corsete le import din Italia, precum si 90% din tesaturile cu care lucrez). Ador materialele pretioase, fine, care pun in valoare feminitatea. Creez haine pentru toate tipologiile de siluete feminine. De aceea nu am dorit o prezentare clasica, cu manechine, ci una in care absolut toate invitatele, indiferenta de statura si greutate, sa se simta special, ca niste modele”, spune designerul.
Cu o experiență de peste un deceniu, brand-ul MT se remarca prin modelele originale, materiale pretioase, calitate dusa la extrem. Daca pentru multi designer-i pasiunea si talentul sunt suficiente pentru a se lansa in domeniul modei, Mihaela TODOR a ales sa aprofundeze – a studiat doi ani la Marangoni, unul dintre cele mai prestigioase institute de profil din capitala modei – Milano.
Obsedata de calitate, designerul are astazi toate sansele sa ajunga unul dintre cei mai populari din Romania.
“Va astept in special cu rochii, de la rochii de zi si bodysuits pana la rochii de mirese. Producem si daywear, dar pastram o linie eleganta. Pentru ca o rochie dintr-un material pretios, liniile simple si libertatea de miscare ne fac sa ne simtim speciale in orice moment, la orice locatie.”, a declarat Mihaela Todor.
Pentru iubitoarele de frumos, care nu pot trece pragul showroomului, exista magazinul online pe site-ul www.mihaelatodor.ro, unde puteți vedea si comanda modelele preferate din noile colecții. Situat în centrul capitalei (Str. Doctor Staicovici, nr. 23, zona Cotroceni), showroom-ul te așteaptă într-o atmosferă îmbietoare, în minunata lume a modelelor marca Mihaela Todor.  Un loc primitor & stylish, unde vei găsi zeci de modele, in culorile ce se poarta in noul sezon. In plus, orice comandă făcută la showroom beneficiază de discount-uri intre 5 si 10 %.Mai multe detalii pe: www.mihaelatodor.com.
Credit foto: Andrei Grigore – www.megaaremere.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *