Nu există femei urâte!

Nu există femei urâte!

Zilele trecute, am publicat un articol scris de Teia, „Exista și femei urate” si cum am promis, azi revin cu replica. Știi deja ca motto-ul meu #EștiMaiFrumoasăDecâtCrezi și #BeautyIsEverywhere merg mână-n mână împreuna. Azi totuși vă scriu, nu din perspectiva mea, de machior și consilier de frumusețe. Azi vă spun ce cred bărbații, pentru că i-am întrebat 🙂

Dacă vreodată te-ai simțit mai putin frumoasă și/sau neatrăgătoare, citește mai departe.

Știai că bărbații găsesc ceva atrăgător la fiecare femeie pe care o întâlnesc?

Încetează să te mai simți neatrăgătoare doar pentru că tipul pe care-l placi nu se uită la tine sau nu te copleșește cu complimentele lui.

Nici social media nu ajuta prea mult.  Dacă vrei să te deprimi definitiv, intră pe rețelele de socializare și o să vezi femei “perfecte” din toate punctele de vedere. Dar nu uita ca în spatele fiecărei fotografii, sunt câteva aplicații de editare foto, lumina potrivită pentru machiaj și multe, multe, foarte multe filtre.

Nu-ți pierde speranța totuși, ești o comoara!

Nu ma crezi? O sa-ți spun câteva lucruri despre femei, lucruri pe care bărbații le găsesc atrăgătoare, chiar dacă nu le spun cu voce tare. La finalul articolului poți sa ma contrazici, nu ma supăr 🙂

nu există femei urâte corpul
  1. CORPUL TĂU

Corpul fiecărei femei este diferit. Fie ea slabă, cu forme, rubensiană, atletică, osoasă, cu șolduri mari, sexi, bărbaților le place. Le plac femeile cu cu solduri late, fund mare și bombat sau fără fund deloc. O femeie este sexi indiferent de forma corpului sau înălțimea ei.

nu există femei urâte
  • FAȚA TA

Acceptați dragilor! Fiecare față este diferită. Încetează odată să-ți mai dorești să arăți la fel ca Kim Kardashian. Prea multe femei arată la fel. La fel ca Michael Jackson adică. Știu, am fost rea, dar deschizi televizorul și vezi cel putin 3 persoane cu aceeași identitate… Oare merg la același chirurg plastician?

Bărbaților le plac sprâncenele subțiri sau groase, ochii mici și seducători, sau mari și atotștiutori, buzele pline sau subțiri, nas fin sau cu personalitate.

Bărbaților le place! Cu strungăreață, dinți încalecați sau dinți perfecți, cu pistrui și alunițe, crede-mă, bărbaților le place. Frumusețea îmbracă toate formele, culorile și texturile.

Bărbaților le plac  ochii albaștri, verzi sau căprui, ochi cu pleoapa căzută (descendentă), ochi proeminenți, mici, mari, direcți sau visători. Fiecare față este unică în felul ei. Nu există femei urâte! Nu mă crezi? Te aștept la o sesiune de machiaj sa-ți demonstrez ca am dreptate.

nu există femei urâte pielea
  • PIELEA TA

Le place pielea ta, fie ea albă, bronzată, translucidă, palidă, măslinie,  ca ciocolata, sau roz, moale și catifelată, perfectă sau cu cicatrici. Bărbaților le place.

Le plac pistruii tai indiferent de numărul lor. Și da, se descurcă și cu putină acnee sau pete pigmentare. Există ceva atrăgător în fiecare femeie.

nu există femei urâte parul tau
  • PĂRUL TĂU

Creț, ondulat sau drept,blond, șaten, alb, negru sau roșcat, părul de a doua zi, parul împletit , prins într-o coadă sau prosop, bărbaților le place! Le plac și bigudiurile tale😁 , bine, după căsătorie, dar ai prins ideea.

femei personalitate
  •  PERSONALITATEA TA

Nu există femei urâte! Femei amuzante, deștepte, relaxate, femei care cred ca au voce să cânte, carieriste și casnice, mâncăcioase sau veșnic la dieta. Bărbaților le plac femeile cărora le pasă și cele cărora nu le pasă. Le plac femeile în uniformă militară, femeile care vorbesc prea mult, dar și cele care nu vorbesc deloc, sau aproape deloc. Bine, fie, mai puțin 🙂

Femeile care impun sau cer respect la munca și acasă. Le plac draguțe și înțelegătoare dar și  pe cele neînțelese.  Le plac femeile dragăstoase sau pasionate de politică și sport. Le plac femeile care luptă pentru drepturile sau coapsele lor. Bărbaților le place

CE ÎNSEAMNA TOATE ASTEA?

Cred că ai observat că exista multe contradicții. Beauty is everywhere!

Practic, toate acestea înseamnă că bărbații găsesc ceva atrăgător și sexi la fiecare femeie pe care o întâlnesc.

Da, știu, pot părea superficiali uneori, dar ai fi șocată să afli cât de atrăgătoare ești în ochii unui bărbat și ce anume îi place la tine.

Și da, majoritatea femeilor nu arată ca cele din aplicațiile de socializare,nu le numesc, le știi tu. Dar ce crezi? Nici bărbații nu sunt rupți din soare 🙂

Așa că, indiferent cine ești, dacă ai citit articolul ăsta până aici, fie că te machiezi sau nu, indiferent de stil și personalitate, păr sau forma corpului, ochi și buze, forma nasului sau mărimea lui… Tânără, la a doua tinerețe sau cu suflet tânăr, în orice categorie ai încerca să te încadrezi, oriunde ai merge, oriunde te-ai uita, deschide bine ochii.

Îți garantez ca sunt câțiva bărbați care te studiază. Fă sa merite efortul :))

Ești unică precum amprentele sau ADN-ul, așa că încetează comparațiile cu alte femei din jurul tău.

Fii atentă! S-ar putea chiar să surprinzi pe cineva uitându-se la tine. Încetează cu autocritica, ai o multitudine de calități. Acum, dacă un bărbat de calitate vede toate astea în tine și te invită în oraș?

Bine, uneori poate veni sfârșitul lumii că nu și-ar găsi curajul să se ridice și să spună “bună”! Iar am fost putin rea, recunosc! Dar bărbaților le place și asta :)))

Ce vreau sa spun: indiferent dacă te salută sau te invită la o întâlnire, crede-mă, se uita la tine și le place!

Ești mai frumoasă decât crezi! Încă nu mă crezi? Citește articolul asta.

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei ca și prietenele tale să fie puse în temă, nu ezita să dai share. Pentru mai multe sfaturi, trucuri, dar și sugestii pentru articole viitoare, mă puteți găsi și pe rețelele de socializare:

YouTube: Asterya, Facebook: Asterya & Stela Ciciu Instagram: Stela Ciciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *