Rimel ieftin și bun

rimel ieftin și bun

Rimel ieftin și bun, există așa ceva? Hai să descoperim împreună.

Fie că vrei să mai economisești sau pur și simplu nu vrei să dai foarte mulți bani pe un produs de machiaj, sau ești doar curioasă, citește mai departe.
Am auzit de atâtea ori că „produsul X de la bradul Y este bun pentru că da, ai văzut cât costă?”
Ei bine, nu sunt de acord, cel puțin nu în totalitate.

Iubesc machiajul și bucuria pe care acesta o aduce în viața noastră, am scris de nenumărate ori cât de mult ne poate schimba starea. Iubesc produsele brandurilor de lux, deși nu doar 1 dată am fost dezamăgită de ele.
Sunt însă plăcut surprinsă de produsele prietenoase cu bugetul, care ajung să ne ofere același rezultat ca un produs de lux. Le testez de atâția ani și vă vorbesc despre ele pentru ca vreau să știți că există și alternative.
Bun, hai sa vedem de la ce a pornit povestea asta cu articolul de azi despre un rimel ieftin și bun.
Multe tinere domnișoare din Constanța (fetele prietenelor mele) mi-au spus despre un rimel care „este atât de bun Stela, încât rar îl găsești la Dm”.
Total adevărat.
Am mers sa-l cumpăr chiar în ziua aia dar nu l-am găsit din prima încercare, într-adevăr, stocul era epuizat. Aveau dreptate fetele că se găsește greu. Vă dați seama că am devenit și mai curioasă.

Mascara „Lash Princess” de la Essence, rimel cu efect de gene false.

La DM costă 17, 50 lei, iar în momentul cautarii nu era pe stoc.

rimel ieftin și bunEste in schimb la Notino și costă 16 lei! Au și o ofertă, dacă cumpărați 3 bucăți, le luați la un preț și mai bun.
Pe Emag în schimb l-am mai văzut la o căutare rapidă pe net: 26,87lei.
Așa că dacă nu-l găsiți la Dm, aveți alternative. Alegerea este la voi.

Părerea mea?
Este un produs exact așa cum au spus fetele: „e super Stela, o să vezi!”
Am testat, am văzut le aprob.
Peria îmi amintește de Lash Arhitect de la L’Oreal Paris care nu se mai găsește de mult timp pe rafturi. Pasta la uscare lasă genele flexibile și nu se dezintegrează pe tot parcursul zile. Nu cad particule mici negre sub ochi ca la alte produse pe care le-am încercat de-a lungul anilor.

Doua zile mi-a luat să scriu despre acest rimel, ieftin și bun, că exact așa și este. Ieri, pe când îmi luam notițe (știți deja că îmi place să ies când scriu) am început o conversație cu o tânără mămică, cu care am și început o conversație. Trebuie să precizez că nu o cunoșteam până atunci.
Unde vreau să ajung cu asta: până să-i spun despre ce rimel scriu, m-a zis ea: „Este cel de la Essence?”  Ideea este că ei nu i-a plăcut, îi curgea rimelul cumva, din ce am înțeles.
Azi sunt la Le Boutique, unde mă simt ca acasă. Vin des aici și iar aceeași poveste:  vorbeam cu  Andreea, care folosește un alt rimel de la Essence și este încântată de el. Draga mea, dacă citești acest articol, spune-ne despre ce produs este vorba mai exact.
Rimelul acesta este foarte cunoscut.

Sincer, la cât costă și dacă îl cumpărați și nu vă place, pierderea financiară nu este atât de mare, am cumpărat și produse mai scumpe, demne de pubelă, nu? :)))

Concluzia mea: un produs de machiaj nu trebuie neapărat să fie scump ca să fie si bun, la fel ca orice alt lucru pe care vrem să-l cumpărăm. Lash princess este un rimel ieftin și bun. Îl recomand.
Plus că puteți oricând să-l dați mai departe la cineva care o să-l iubească, vă spun eu.
Tu ai încercat până acum rimelul de la Essence? Cum ți s-a părut?
Mi-ar plăcea să-mi scrii și părerea ta în rubrica de comentarii de mai jos.

Sursa foto: aici și aici

8 comentarii la “Rimel ieftin și bun

    1. Te pup Andreea. Te rog spune-le fetelor totuși ce rimel folosești de la Essence că am înțeles de la tine că nu este același cu cel despre care am scris mai sus

      1. Bună din nou.. Revin eu.. Iubitoare de rimelul essence lash princess volume mascara… Imi pare rău că nu va pot pune o poza

    1. Buna Elena!
      Asta se poate întâmpla nu doar de la forma si relieful pleoapei tale cu și de la primerele pe le care le folosești sub fardul de pleoape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *