Buzele subțiri sunt sexi

buze subțiri

Buzele subțiri sunt sexi? Categoric DA!

Ți-ai dorit vreodată să ai buzele mai pline, mai voluptoase? Ai văzut la TV sau pe social media persoane publice care și-au făcut intervenții pentru augmentarea buzelor și te-ai gândit să-ți faci și tu?

Primul lucru pe care vreau să ți-l spun este că nu ar trebui să-ți faci complexe dacă ai buzele subțiri, sau să-ți fie rușine cu ele. Nici nu ar trebui să simți necesar să încerci metode scumpe sau riscante pentru a avea buzele mai mari. Buzele subțiri sunt sexi! Iată și de ce:

Buzele subțiri sunt sexi

1. Sunt naturale. Aspectul natural este #thebest. Intervențiile cosmetice au tendința de a fi foarte evidente și există mereu riscul ca rezultatul să nu fie cel așteptat. De ce să riști să arăți ridicol pentru ceva ce nu este tocmai necesar? Lasă-ți buzele naturale, așa cum sunt. Nu este nimic în neregulă cu ele. Buzele subțiri sunt sexi.

2. Poți sa le pui în valoare cu machiaj. Ei bine, da. Ce bine că ai ajuns în universul meu: de câte ori am mărit buzele unei cliente din machiaj, nici una nu a simțit vreo durere :). Este total inofensiv, iar dacă nu-ți place rezultatul, se poate șterge și ești ca nouă din nou. Poți folosi un creion de buze pentru a-ți redesena conturul natural al buzelor puțin în exteriorul lor pentru a le face să pară mai mari. Ai grijă să nu exagerezi totuși, pentru că va fi evident acest mic artificiu. Poți opta pentru un luciu sau ruj de buze care cresc temporar volumul buzelor. Ai putea să încerci și tehnica „ombre lips” pentru a mai trișa încă puțin.

3. Încrederea este sexi. Dacă ești nefericită cu trăsăturile tale, acest lucru poate avea un impact mult mai mare în aspectul tău general. Încrederea în sine este sexi. Nu trebuie să fii cea mai frumoasă femeie din lume și nici nu trebuie să fii perfectă. #EstiMaiFrumoasaDecatCrezi pentru că ești mișto! Dacă ești fericită, împăcată cu tine și încrezătoare, asta te poate face mult mai atrăgătoare decât te-ar putea face o pereche de buze noi vreodată.

VENICE, ITALY – SEPTEMBER 5: Michelle Pfeiffer attends the premiere for Mother during the 74th Venice Film Festival on September 5, 2017 in Venice, Italy. CAP/BEL ©BEL/Capital Pictures

4. Sunt o mulțime de femei frumoase care au buzele subțiri. Sunt multe femei celebre care au buzele subțiri și totuși asta nu le face mai puțin atrăgătoare. Cel mai potrivit exemplu ar fi Michelle Pfeiffer, trecută bine de 50 ani, ți se pare că arată mai puțin frumoasă sau atrăgătoare doar pentru că are buzele subțiri? Sau preferata mea, Jennifer Aniston? Cum crezi ca i-ar sta ei cu o pompă în loc de buze? Cam nasol cred eu…

5. Excesul nu este atrăgător! Să zicem că ești hotărâtă totuși pentru o intervenție. Nu uita că excesul în orice aspect al vieții nu este bun. Este greu să-ți faci intervenții cosmetice care să arate absolut perfect și natural. Nu spun să nu o faci, dacă asta îți dorești cu adevărat, dar ai grijă la cine mergi pentru asta, sau cât acid îți pune în buze. Mai trebuie să iei în calcul și faptul că în câteva luni va trebui să repeți injecțiile. Pe lângă riscurile pe care le presupune procedeul ales pentru augmentarea buzelor, trebuie să te gândești și la costuri. Vei cheltui o grămadă de bani pentru a menține volumul buzelor astfel obținut. Gândește-te bine înainte, chiar merită să investești constant în buzele tale? Doar nu trăiești din asta…

6. Un zâmbet frumos va capta întotdeauna atenția. Oamenii au tendința de a fi atrași în general de un zâmbet frumos, natural și strălucitor, indiferent cât de pline sau subțiri ar fi buzele tale. Nimănui nu-i pasă dacă ai buzele mari sau nu. Chiar nu le pasă. Mai ales că bărbaților le place.

buzele subțiri zâmbet

Iar dacă cineva vreodată te necăjește doar pentru că ai buzele subțiri, ei bine, nu merită să-i acorzi nici măcar 1 secundă din timpul și atenția ta. Un zâmbet încrezător și strălucitor este mult mai atrăgător, să ții minte asta.

7. Se potrivesc cu fața ta mai bine decât ar face-o vreodată o pereche de buze modificate de un dr. estetician, pentru că sunt buzele tale cu care te-ai născut. Privește câteva fotografii, este plină social media de ele, sau deschide bine ochii când mergi pe stradă sau în mall la cumpărături. O să vezi destule. O să-ți sară-n ochi, atât de evidente sunt. Vorbesc despre cele care și-au injectat buzele cu acid hialuronic, picătura de silicon etc. Marea majoritate arată ciudat și când spun ciudat, crede-mă, sunt blândă. Arată ciudat o pereche de buze mari care nu se potrivesc cu restul feței.

Buzele subțiri chiar nu arată rău, oricât de convinsă ai fi de contrariul. Ai grijă sa fie mereu bine hidratate (și sărutate), zâmbește des și găsește-ți un ruj extraordinar care să ți se potrivească. O să arăți grozav! Mult mai atrăgătoare decât dacă le-ai modifica.

Sper că dacă ai citit până aici, să începi de acum să-ți apreciezi mai mult buzele alea sexi ale tale, mai mult ca înainte!

Dacă ți-a plăcut acest articol și vrei ca și prietenele tale să fie puse în temă, nu ezita să dai share. Pentru mai multe sfaturi, trucuri, dar și sugestii pentru articole viitoare, mă puteți găsi și pe rețelele de socializare:

YouTube: Asterya, Facebook: Asterya & Stela Ciciu Instagram: Stela Ciciu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *